Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E venit aici să îmi ia locul”. Ce-a făcut Mirel Rădoi înainte să accepte funcţia de antrenor principal al naţionalei U21

”E venit aici să îmi ia locul”. Ce-a făcut Mirel Rădoi înainte să accepte funcţia de antrenor principal al naţionalei U21

Fotbal

Comentarii

Mirel Rădoi a declarat la Telekom Sport că înainte de a accepta oferta de-a prelua naţionala de tineret a avut o discuţie cu Daniel Isăilă pentru al convinge să continue pe banca reprezentativei U21.

Începând din martie 2018, fostul internaţional român, Mirel Radoi, a ocupat funcţia de manager sportiv al echipei nationale U21 a Romaniei, iar la începutul lunii august a preluat banca tehnica, după ce Daniel Isaila a decis să accepte o ofertă din Arabia Saudită.

”Nu am ştiut de oferta lui Dani, pe parcursul relaţiei dintre noi, după ce a urmat acel amical cu Anglia şi cel cu Wolverhampton la ceva timp am avut o discuţie cu el şi mi-a spus că este în tatonări, are câteva oferte şi că cea mai serioasă ar fi echipa de unde a şi acceptat până la urmă, în Arabia Saudită.

După care am discutat, am încercat cu toţii plecând de sus, de la Răzvan până la mine, am încercat cu toţii să-l convingem să rămână, sub diferite aspecte. Că nu ştii dacă te mai întâlneşti cu şansa asta, am încercat înt-un fel să-l împingem să respungă acea ofertă, pentru că eu credeam că oricine ar fi venit în locul lui nu ar fi capabil să ducă munca lui la bun sfârşit.

Eu în momentul ăla nu mă gândeam la mine, ci pur şi simplu la meseria mea.

E foarte uşor de lucrat cu Dani. Să spun aşa, e pe aceeaşi lungime de undă cu mine. Dacă am să îţi spun ceva, ţi-o spun, dar nu ca un reproş. Ţi-o spun faţă în faţă, ca o discuţie în care indiferent dacă la un moment dat ajungem să avem un dialog conflictual, la sfârşitul dialogului trebuie să luăm ceva pozitiv.

Chiar le-am zis celor de la federaţie că înainte să accept postul aş vrea să am o discuţie cu Dan Isăilă, să ştiu exact ce am eu de făcut, să nu creadă că intervin peste el.

Probabil că în mintea oricărui antrenor, în momentul în care veneam eu, care fusesem antrenor, te gândeşti băi, e venit aici să îmi ia locul.

Şi atunci eu am vrut să am o discuţie cu el şi i-am explicat anumite lucruri şi a fost totul în regulă”, a spus Mirel Rădoi la Telekom Sport.

Radoi are în palmares 67 de meciuri pentru echipa naţională a României, pentru care a marcat două goluri. Ca fotbalist, a evoluat în cea mai mare parte a carierei sale la Steaua Bucureţti, între anii 2000-2009, Al-Hilal Riyadh, între 2009 şi 2011, Al-Ain, între anii 2011-2014.

Afla mai multe despre: echipa nationala u21mirel radoidaniel isaila 

viewscnt
Articole similare