Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E viitorul antrenor al Barcelonei? Quique Setien are zilele numărate. Numele uriaş care a fost surprins în capitala Cataloniei

E viitorul antrenor al Barcelonei? Quique Setien are zilele numărate. Numele uriaş care a fost surprins în capitala Cataloniei

FC Barcelona

Comentarii

Ronald Koeman (57 de ani) e în Barcelona, iar prezenţa olandezului în oraş alimentează speculaţiile în privinţa viitorului lui Quique Setien (61 de ani). Antrenorul Barcelonei are scaunul nesigur după ultimele rezultate, iar fostul fundaş al catalanilor a fost mereu o ţintă, în ultimii ani, pentru şefii de pe Camp Nou în ceea ce priveşte banca tehnică.

Criza prin care trece FC Barcelona în acest final de sezon pare un care să ducă titlul în curtea celor de la Real Madrid. Tensiunile de la echipă au făcut ca rezultatele din ultima vreme să fie unele slabe, iar postul lui Quique Setien e în pericol. Recent, presa din Catalonia a anunţat că preşedintele Josep Maria Bartomeu şi Setien au avut o întâlnire de urgenţă, marţi, pentru a discuta de viitor.

Prezenţa lui Koeman în Barcelona nu face decât să alimenteze speculaţiile din jurul lui Quique Setien. Este cunoscut faptul că Ronaldo Koeman a fost dorit pe banca Barcelonei în momentul când Ernesto Valverde a fost îndepărtat, însă contractul său cu naţionala Olandei l-a împiedicat să vină să antreneze pe Camp Nou. În contractul său, Koeman are o clauză specială care-i permite să plece la FC Barcelona după Europeanul din 2021, dacă va mai fi dorit atunci.

Ronald Koeman: "E visul meu să antrenez Barcelona!"

Câştigător de Liga Campionilor cu FC Barcelona în 1992, Ronald Koeman vrea să triumfe şi ca antrenor pe Camp Nou. Recent, într-un interviu acordat după operaţia la inimă pe care a suferit-o, olandezul a recunoscut că este visul său să ajungă într-o bună zi pe banca echipei blaugrana: "Toată lumea ştie că e visul meu să antrenez Barcelona, sper să am o a doua oportunitate!", a spus atunci Koeman.

Ronald Koeman pregăteşte naţionala Olandei din 2018 şi mai are contract cu "Portocala mecanică" până în 2022.

Afla mai multe despre: ronald koemanfc barcelona 

viewscnt
Articole similare