Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E viitorul selecţioner!". Anunţul momentului: FRF, "lovitură mare" cu înlocuitorul lui Rădoi!

"E viitorul selecţioner!". Anunţul momentului: FRF, "lovitură mare" cu înlocuitorul lui Rădoi!

Echipa națională

Comentarii

Şefii Federaţiei Române de Fotbal sunt extrem de ocupaţi în ultimele săptămâni cu căutarea unui nou selecţioner, după plecarea lui Mirel Rădoi de la cârma echipei naţionale. Hagi, Răzvan Lucescu şi Petrescu au refuzat, astfel că numele aflat acum în pole-position e Ladislau Boloni, cu care Stoichiţă şi Burleanu au mers să negocieze în Franţa.

"E viitorul selecţioner!". Anunţul momentului: FRF, "lovitură mare" cu înlocuitorul lui Rădoi!

Plecarea lui Mirel Rădoi a lăsat vacant postul de selecţioner al naţionalei României, iar FRF a trecut la treabă pentru a-i găsi un înlocuitor. Comisia Tehnică a FRF a întocmit o listă de nume, iar de pe aceasta Gică Hagi, Dan Petrescu şi Răzvan Lucescu au refuzat. Ladislau Boloni e următorul nume, cu care Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă, preşedintele şi directorul tehnic al FRF, au mers să negocieze în Franţa.

Invitat la Telekom Sport, Mihai Stoica a spus că Ladislau Boloni e o variantă perfectă pentru postul de selecţioner, dacă FRF reuşeşte să-l convingă cu un salariu atractiv. MM e de părere că nu-l poţi avea liber pe Boloni şi să alegi altă variantă, având în vedere experienţa tehnicianului care a mai pregătit naţionala României.

"Eu cred că dacă au vorbit şi sunt pe aproape cu salariul, Boloni e viitorul selecţioner. Pentru că nu îţi poţi permite să îl ai pe Boloni şi să alegi altceva. Boloni nu e Daum, care era bătrân. Boloni e tânăr, şi acum aleargă. Eu cred că ar fi o lovitură mare", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Managerul FCSB a adus, totuşi, în discuţie şi posibilitatea ca Ladislau Boloni să refuze propunerea pentru că nu a fost primul nume de pe lista federalilor.

"Eu în locul lui Boloni m-aş gândi, eu sunt backup la Petrescu... Vorbim şi de orgolii aici, acum depinde. Eu nu aş vrea să ajungă să se numească un disperat, la naţională. M-aş bucura să fie Boloni. Nu oricine, sunt unii care nu au altă variantă. Nici la Boloni nu e o garanţie că la naţională va face rezultate pentru că nimeni nu ştie. Dar nu ştiu ce înseamnă rezultate la natonală, înseamnă să mergi la un turneu final", a spus Mihai Stoica.

Ladislau Boloni a pregătit echipa naţională a României între iulie 2000 şi iulie 2001, în campania de calificare pentru CM 2022. Boloni a lăsat România pe loc de baraj, a plecat, locul său fiind luat de Gică Hagi. Cu "Regele" la cârmă, naţionala a ratat accederea la Mondialul din Japonia şi Coreea de Sud.

Nancy, Sporting, Rennes, AS Monaco, Al Jazira, Standard Liege, Al Wahda, Lens, PAOK, Al Khor, Al Ittihad, Antwerp, Gent şi Panathinaikos sunt echipele din CV-ul lui Ladislau Boloni, în afara naţionalei României.

Afla mai multe despre: echipa nationalaboloniselectionermihai stoica 

viewscnt
Articole similare