Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ea e Prinţesa din viaţa Bernadettei Szocs!

Ea e Prinţesa din viaţa Bernadettei Szocs!galerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Campioana europeană la tenis de masă are o căţeluşă primită cadou de la fratele său, după ce a devenit cea mai bună jucătoare de tenis de masă din Europa la juniori, în condiţiile în care a plecat la concurs accidentată şi fără să facă vreun antrenament.

Pentru Bernadette Szocs, perioada Pandemiei a avut şi părţile ei bune! Pentru că mai tot timpul este plecată în străinătate, Berni a profitat din plin de lunile în care a fost nevoită să stea la Târgu Mureş din cauza restricţiilor impuse de Coronavirus.

Sportiva şi-a petrecut timpul împreună cu familia şi cu Princess, căţeluşa sa de 10 ani pe care o iubeşte foarte mult şi pe care a primit-o cadou de la fratele ei. Patrupedul a apărut în viaţa Bernadettei exact când aceasta a devenit campioană europeană la juniori, atunci când nimeni nu se aştepta.

Părinţii şi fratele meu mi-au promis că dacă ies campioană europeană îmi vor cumpăra unul. A fost foarte greu, nu ne aşteptam să câştig, deoarece înainte de Campionatul European am fost accidentată două luni. Nu am pus mâna pe paletă în toată acea perioadă, dar am fost foarte motivată să câştig şi am ieşit campioană europeană”, a declarat Bernadette Szocs, dublă campioană europeană cu echipa României la tenis de masă.

Berni povesteşte şi legătura care există între numele căţeluşei şi momentul în care ea a ieşit numărul 1 în Europa la tenis de masă.

I-am dat numele Princess deoarece când am ieşit campioană europeană, cei de la Federaţia Internaţională au spus că sunt Nouă Prinţesă a Europei“, a completat Bernie Szocs.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: tenis de masa 

viewscnt
Articole similare