Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ea este Maria Sakkari, jucătoarea din Grecia care a impresionat la turneul de la Roland Garros

Ea este Maria Sakkari, jucătoarea din Grecia care a impresionat la turneul de la Roland Garros

Tenis

Comentarii

Maria Sakkari este una dintre surprizele foarte plăcute de la Roland Garros. Numărul 18 mondial a produs o uriaşă surpriză în partida cu Iga Swiatek, câştigătoarea de anul trecut de la Paris.

Frumoasa Maria Sakkari are 25 de ani şi din 2015 este jucătoare profesionistă. Eleva lui Tom Hill se poate lăuda cu o carieră frumoasă, care i-a adus până acum, aproximativ 4 milioane de dolari din premiile câştigate la turneele naţionale şi internaţionale.

Maria s-a născut pe 25 iulie 1995 la Atena, dar locuieşte de câţiva ani la Monte Carlo. Este o jucătoare de mâna dreaptă, dar loveşte excelent cu ambele mâini atunci când îşi planifică un backhand. În mai, 2021, Sakkari a atins cea mai bună performanţă din carieră, ea devenind numărul 18 WTA. Un progres susţinut şi de prestaţia excelentă de la Roland Garros, acolo unde a bifat deja cea mai bună performanţă din carieră la un turneul de Grand Slam.

Este fiica unei foste jucătoare de tenis

Maria Sakkari este fiica lui Konstantinos Sakkaris şi a Angelikăi Kanellopolou, o fostă jucătoare de tenis a Greciei, care a ajuns la un moment dat în top 50.

Mai are doi fraţi, pe Yannis şi Amanda, iar la vârsta de 6 ani s-a mutat la Barcelona, acolo unde s-a antrenat pe suprafaţa ei preferată: zgrura. S-a declarat încă din copilărie un mare fan al lui Rafael Nadal, cel pe care mai toată lumea tenisului îl consideră ”Regele Zgurei”

Despre Sakkari s-a scris în urmă cu câteva luni că ar trăi o poveste de dragoste foarte frumoasă alături de Stefanos Tsisipas, un alt jucător extrem de talentat, de această dată din circuitul ATP: ”Avem o relaţie apropiată, iar familiile noastre sunt de asemenea apropiate. Cred că împreună facem Grecia mândră” s-a limitat Maria să spună, atunci când a fost întrebată la Miami despre legătura dintre ea şi Stefanos.

Afla mai multe despre: maria sakkari 

viewscnt
Articole similare