Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Earvin N’Gapeth, unul dintre cei mai buni voleibalişti ai lumii, spitalizat cu COVID19, îşi povesteşte trăirile

Earvin N’Gapeth, unul dintre cei mai buni voleibalişti ai lumii, spitalizat cu COVID19, îşi povesteşte trăirile

Alte sporturi

Comentarii

Earvin N’Gapteh este un star în voleiul mondial, component al naţionalei Franţei şi al echipei ruse Zenith Kazan. Sportivul de 29 de ani este internat în acest moment într-un spital din Rusia, fiind confirmat cu COVID19, virusul care tulbură liniştea întregii lumi.

N’Gapteh a povestit cum s-a simţit în ultima vreme. El a mărturisit că starea sa de sănătate s-a înrăutăţit în urmă cu o săptămână, când s-a întors din Franţa, unde a fost să-şi vadă rudele şi prietenii. Probabil că atunci a fost infestat, au considerat medicii. Starea lui s-a înrăutăţit progresiv şi a fost spitalizat de urgenţă.

„Ce a fost mai rău cred că a trecut. Am avut trei zile complicate, dar s-a terminat. Ies din spital într-o săptămână. Rămâneţi acasă, pentru ca acest virus să nu ajungă şi la alţii!”, a scris Earvin N’Gapteh pe reţelele de socializare.

„Earvin se simte mult mai bine, după patru zile grele. Acum aşteaptă să iasă. Este încă în carantină, dar au dispărut problemele şi nu mai are simptome”, a declarat şi fratele acestuia Swan. Presa din Rusia anunţă că Earvin va fi ţinut sub observaţie în următoarea săptămână, după care, cel mai probabil va fi externat.

Earvin N’Gapteh este campion european cu naţionala Franţei, dublu câştigător al Ligii Mondiale şi de două ori câştigător al Ligii Campionilor la volei.

Afla mai multe despre: earvin 

viewscnt
Articole similare