Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa antrenată de Cosmin Olăriou şi-ar putea schimba denumirea. Cum s-ar putea numi Jiangsu Suning din sezonul viitor

Echipa antrenată de Cosmin Olăriou şi-ar putea schimba denumirea. Cum s-ar putea numi Jiangsu Suning din sezonul viitor
Comentarii

Jiangsu Suning ar putea avea o altă denumire din stagiunea viitoare.

Campioana Chinei, Jiangsu Suning, formaţie antrenată de Cosmin Olăroiu, este obligată să renunţe la denumirea actuală. Mai exact, potrivit presei din China, Jiangsu trebuie să renunţe la ”Suning”, numele oficial al sponsorului echipei.

Potrivit presei locale, mai multe denumiri sunt luate în calcul pentru stagiunea viitoare, iar cele mai mari şanse le are ”Jiangsu FC”

Italienii scriu însă că oficialii clubului au şi alte denumiri în vedere. Printre acestea, Jiangsu Bravelions, Jiangsu Warriors sau chiar Inter Jiangsu, o denumire care pare firească ţinând cont de faptul că gigantul Suning patronează atât formaţia din Nanjing, cât şi clubul Internazionale Milano.

Jiangsu a devenit campioană la finalul stagiunii trecute în mod surprinzător. Plecată cu a patra şansă la titlu, Jiangsu Suning a reuşit marea surpriză la finalul unui sezon entuziasmant.

Olăroiu a calificat-o pe Jiangsu şi în finala Cupei Chinei. Aflat pe banca lui Jiangsu din martie 2018, Olăroiu a bifat până acum 86 de meciuri, dintre care a câştigat 42 şi a pierdut numai 17. Formaţia sa a marcat 160 de goluri în această perioadă.

Afla mai multe despre: jiangsu suningcosmin olăroiujiangsu suningsuperliga chineză 

viewscnt
Articole similare