Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Echipa asta e copia lui Gică Hagi. E normal să aibă iniţiativa” Andrei Cristea, sincer după înfrângerea de la Ovidiu: ”Viitorul, cel mai greu adversar”

”Echipa asta e copia lui Gică Hagi. E normal să aibă iniţiativa” Andrei Cristea, sincer după înfrângerea de la Ovidiu: ”Viitorul, cel mai greu adversar”

CSM Poli Iași

Comentarii

FC Viitorul a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului Ligii I.

”Până la urmă rămâne o înfrângere, dar cred că evoluţia noastră a fost acceptabilă azi, ţinând cont de faptul că e primul meci după 3 luni de zile. E clar că nu avem ritm de joc, mai avem mult de muncit, în schimb joi vom avea o partidă foarte importantă, împotriva celor de la Clinceni, duminică cu Voluntari. Nimeni nu mai aşteaptă, avem nevoie de puncte şi eu am încredere că această echipă va reuşi să acumuleze puncte şi bineînţeles, ne vom salva” a mărturisit Andrei Cristea, atacantul formaţiei Poli Iaşi, după meciul de la Ovidiu.

”Era normal ca Viitorul să aibă iniţiativa, pentru că această echipă este copia lui Gică Hagi, cum a fost el ca fotbalist, aşa e şi această echipă. E o echipă care pasează, o echipă care are automatisme de joc, este cel mai greu adversar pe care noi am fi putut să-l întâlnim şi consider că acest meci, până la urmă, e un plus pentru noi şi am reuşit să avem un ritm cât de cât bun de joc şi cred că ne-am făcut un antrenament foarte util”

Coronavirus a lovit şi Liga 1: ”Sunt cazuri izolate, sunt convins că fiecare echipă ştie să-şi gestioneze situaţia, e problema lor, eu cred că ar trebui să ne bucurăm cu toţii de aceste momente. Avem din nou fotbal, avem din nou această competiţie şi mi-aş dori din suflet ca această competiţie să se ducă la bun sfârşit. Protocolul e ciudat, dar trebuie să acceptăm, pentru că nimeni nu trebuie să rişte. Important e că la noi s-au respectat toate reguilile, suntem în regulă şi nu avem niciun fel de problemă”  a mai spus Andrei Cristea.

”Era normal după o perioadă de pandemie, în care s-a stat în casă, nu cred că se aştepta nimeni la un ritm susţinut şi chestia e că jucăm şi fără suporteri. Eram conştienţi că venim, avem o deplasare foarte grea şi având în vedere că jucăm din 3 în 3 zile, campionatul va fi din ce în ce mai greu pentru noi, pentru că deja suntem în subssolul clasamentului şi avem următorul meci care e capital pentru noi” a declarat şi experimentatul fundaş, Cosmin Frăsinescu.

Meciul a fost arbitrat de Adrian Cojocaru, ajutat de Mircea Orbuleţ şi Marius Marchidanu. Arbitru de rezervă a fost Andrei Chivulete. Observator de arbitri a fost Alexandru Deaconu.

Clasamentul play-out-ului este următorul: FC Viitorul - 27 de puncte, Sepsi - 20 puncte, Hermannstadt - 18 puncte, Dinamo - 17 puncte (un joc mai puţin), FC Voluntari - 15 puncte, Poli Iaşi - 15 puncte, Academica Clinceni - 14 puncte (un joc mai puţin), Chindia Târgovişte - 14 puncte.

Afla mai multe despre: andrei cristeafrăsinescu 

viewscnt
Articole similare