Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa care-l vrea neapărat pe Alex Ioniţă. EXCLUSIV | Reacţia mijlocaşului lui CFR Cluj: ”Eu am spus că mi-aş dori”

Echipa care-l vrea neapărat pe Alex Ioniţă. EXCLUSIV | Reacţia mijlocaşului lui CFR Cluj: ”Eu am spus că mi-aş dori”

Superliga

Comentarii

Alex Ioniţă n-a respins posibilitatea de a reveni la Rapid, după ce Daniel Pancu a declarat că l-a trecut primul pe lista de transferuri. Giuleştenii şi-au asigurat promovarea în liga secundă şi Pancu susţine că vor urma schimbări importante în lot.

Alex Ioniţă a fost cumpărat de CFR Cluj în ianuarie 2018, de la Astra, care a primit un milion de euro în schimbul său. Dar mijlocaşul de 24 de ani nu s-a adaptat şi a jucat puţin, indiferent de numele antrenorului cu care a lucrat. Ioniţă ar putea pleca în vară şi una dintre variante este Rapid, echipă la care s-a format ca jucător.

Daniel Pancu a declarat că l-a pus în capul listei de transferi şi mijlocaşul lui CFR Cluj n-a exclus în totalitate această variantă: ”Sunt foarte fericit, mă bucur că am reuşit să luăm al doilea campionat consecutiv. De-asta am venit la CFR. (n.r. Despre faptul că este dorit de Rapid). Eu am spus că mi-aş dori, dar nu ştiu, rămâne de văzut”, a declarat Alex Ioniţă pentru Telekom Sport.

Antrenorului Rapidului spune că banii n-ar fi o problemă, chiar dacă Rapid va juca în liga secundă. O variantă ar fi şi împrumutul, spune Daniel Pancu: ”Eu de mâine încep lista de achiziţii. Eu în capul listei îl am, nu e niciun secret, pe Alex Ioniţă, am spus şi mai devreme, Alex Ioniţă de la CFR Cluj. Pentru că avem nevoie de rapidişti pur sânge, de oameni care sunt simboluri aici şi de un fotbalist foarte valoros. E un fotbalist foarte scump. Vom găsi o cale. Am mai discutat cu cineva, cu un intermediar, e posibil, dacă CFR vrea să renunţe la el, el mai are contract acolo, o parte a contractului lui şi sub formă de împrumut, poate o să putem să îl acoperim”, a spus Daniel Pancu.
 

Afla mai multe despre: alex ionitarapid 

viewscnt
Articole similare