Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa cu cele mai bune cifre în 2019 în Liga I! Este lider inclusiv la eficienţă

Echipa cu cele mai bune cifre în 2019 în Liga I! Este lider inclusiv la eficienţă

Superliga

Comentarii

FC Voluntari este pe primul loc într-un clasament al meciurilor jucate în acest an în prima divizie. Mai mult trupa de lângî Bucureşti are şi cele ami multe goluri marcate.

Când Bergodi a preluat-o pe FC Voluntari, ilfovenii erau pe ultimul loc în clasament la 9 puncte de salvare. Italianul a transformat fosta câştigătoare a Cupei României care a ajuns acum pentru prima oară după runda a treia a sezonului regulat în afara zonei retrogradării. Iar după succesul cu FC Botoşani, vişinii sunt primii în topul întocmit pe baza partidelor disputate în cele şapte etape din ultima lună şi jumătate. Ilfovenii au 14 puncte obţinute după 4 victorii, două egaluri şi o singură înfrângere. Iar FC voluntari este lider şi la numărul de goluri marcate, 13 la număr. 

Managerul general Ioan Andone a fost cel care l-a ales pe Bergodi pentru banca Voluntariului, iar italianul a scos deocamdată echipa din zona retrogradării.

"Am o relaţie bună cu el şi mă bucur. Eu stau cu picioarele pe pământ, pentru că am atâta experienţă, şi ca jucător şi ca antrenor. Am lucrat aici mulţi ani în România, şi nu stau cu capul în nori dacă un om spune că sunt un antrenor aşa şi aşa. Dar mă bucur, asta înseamnă că am făcut muncă bună" a spus Bergodi despre Andone. 

Tudorie a primit cu o zi mai devreme cadoul de ziua sa. Atacantul a înscris ieri, a fost convocat la naţionala de tineret, iar astăzi va aniversa împlinirea a 23 de ani. 

"Merg acolo, sper să ajut cum pot şi să îmi fac treaba cât mai bine. Şi apoi sper să fac lucruri frumoase cu cei de la Voluntari şi, la sfârşit, să vedem ce o să decidă domnul Rădoi" a spus fotbalistul care a înscris şapte goluri în această stagiune. 
 
 

 

Afla mai multe despre: fc voluntaribergodiandonetudorie 

viewscnt
Articole similare