Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa de fotbal CSU Craiova şi-a schimbat numele! Ce titulatură va purta echipa din Bănie din sezonul viitor

Echipa de fotbal CSU Craiova şi-a schimbat numele! Ce titulatură va purta echipa din Bănie din sezonul viitor

Superliga

Comentarii

FRF a acceptat cererea oficialilor CSU Craiova, prin intermediul căreia acestia cereau ca din sezonul viitor echipa să poarte o altă denumire.

Mai jos puteţi citi comunicatul FRF în întregime

În conformitate cu dispoziţiile art. 28 alin. 4 şi art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de Urgenţă compus din Răzvan Burleanu - preşedinte FRF, Gino Iorgulescu - prim-vicepreşedinte FRF, Octavian Goga - vicepreşedinte FRF, cu unanimitate de voturi.

Având în vedere solicitarea LPF înregistrată la FRF sub nr. 2775 din 20.06.2018, precum şi cererea formulată de CS U Craiova SA la data de 11.06.2018, cerere însoţită de toate documentele prevăzute de art. 2 din Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice (inclusiv Certificatul de Identitate Sportivă conţinând menţiunea privind schimbarea denumirii), având în vedere Referatul Departamentului Juridic al FRF şi luând în considerare acordul membrilor Comitetului Executiv al FRF:

Aprobă, în temeiul art. 2 din Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice schimbarea denumirii clubului CLUB SPORTIV U CRAIOVA SA în U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV SA. 

Afla mai multe despre: craiovaligafrf,  

viewscnt
Articole similare