Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa de sabie a României a câştigat medalia de aur la Campionatul European Under 23

Echipa de sabie a României a câştigat medalia de aur la Campionatul European Under 23

Alte sporturi

Comentarii

Echipa masculină de sabie a României a câştigat, sâmbătă, medalia de aur la Campionatul European Under 23, de la Plovdiv.

“Codrin Cozmuleanu, George Dragomir şi Paul Ursachi au avut un traseu greu, dar pe care l-au parcurs fără greşeală!”, se arată pe site-ul FR Scrimă.

România a învins Ungaria cu 45-39, apoi a tras cu Italia în semifinale. Tricolorii au condus în permanenţă şi chiar dacă italienii s-au apropiat ameninţător în ultimele două relee, românii s-au impus cu 45-44. În finală, România a înfruntat Germania. Germanii au condus, iar tricolorii au reuşit să treacă în avantaj abia după releul al şaptelea. Din acel moment Ursachi, Cozmuleanu şi Dragomir au reuşit să păstreze avantajul, iar meciul s-a încheiat 45-44.

La spadă fete, România (Alexandra Predescu, Bianca Benea, Denisa Barosan, Mihaela Leonte – antrenor Cornel Milan) a pierdut în sferturi cu Polonia (30-45) şi a luptat în turneul de clasament pentru locurile 5-8. Aici, româncele au învins Estonia (45-38) şi Rusia (44-43) clasându-se în final pe locul 5.

În al treilea concurs al zilei, echipa feminină de floretă (Mălina Călugăreanu, Maria Boldor, Ana Boldor, Emilia Corbu – antrenor Florin Gheorghe) a fost învinsă de Polonia, cu 43-20, şi a luptat pentru o clasare pe locurile 5-8. Învinse de Germania cu 42-34, floretistele s-au revanşat printr-o victorie cu Slovacia (44-36) şi au încheiat competiţia pe locul 7.

Afla mai multe despre: echipa de sabie a româniei 

viewscnt
Articole similare