Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipă de vis pentru Virgil Van Dijk, la FIFA 20! Este fan declarat "Selecao". Nu lipsesc colegii săi de la Liverpool

Echipă de vis pentru Virgil Van Dijk, la FIFA 20!  Este fan declarat "Selecao". Nu lipsesc colegii săi de la Liverpool

Fotbal

Comentarii

Dacă eşti jucător de FIFA şi joci în modul "Ultimate Team", cu siguranţă nu ai vrea să întâlneşti o formaţie precum cea a olandezului Virgil Van Dijk, unul din favoriţii la câştigarea "Balonului de Aur".

Jucătorul lui Liverpool şi-a construit o formaţie stelară, în care s-a bazat pe conaţionalii săi, Ronald Koeman, Ruud Gullit şi Clarence Seedorf, dar şi pe colegii săi de la Livepool, Andy Robertson şi Trent-Alexander Arnold - carduri în formă, dar şi portarul Alisson. 

În plus, l-a inclus în echipă şi pe rivalul din cursa pentru "Balonul de Aur" în acesta an, Lionel Messi. Ciudat este că îl foloseşte în poziţia de mijlocaş central, chiar dacă acesta joacă în aripa dreaptă.

În atac, Van Dijk demonstrează că este fan Selecao. Îi are în atac pe legendarii brazilieni Ronaldo şi Pele, iar în spatele lor este "magicianul" Ronaldinho.

În total, un calcul simplu, arată că formaţia lui Van Dijk a fost construită cu aproximativ 25 de milioane de coins. Cel mai probabil, Van Dijk şi-a construit formaţia ideală investind salariul său pe o săptămână la Liverpool, unde primeşte aproximativ 200.000 de lire sterline.

Neamţul NR7, campion la FUT 20 Champions Cup Stage 2 - Bucharest

În perioada 22-24 noiembrie, la Bucureşti a avut loc un eveniment major de FIFA, "FUT 20 Champions Cup Stage 2", unde au fost prezenţi cei mai valoroşi jucători la FIFA 20 pentru Playstation 4 şi XBox. Premiile totale s-au ridicat la aproximativ 600.000 de dolari.

  • Locul 1 a primit 50.000 de dolari
  • Locul 2 a primit 30.000 de dolari
  • Locul 3 a primit 15.000 de dolari

Din păcate, România nu a avut niciun reprezentant, la nici una dintre cele două platforme. 32 de jucători s-au întâlnit pe cele două tablouri, iar finala mare a fost între cei mai valoroşi jucători de pe fiecare platformă(PS4 şi XBox).

Competiţia a fost câştigată de neamţul NR7 (XBox), după o finală cu Crazy, scor 2-0, la general (1-0 şi 1-0). Interesant este faptul că NR7 a ieşit cu greu din grupe, cu trei victorii şi două înfrângeri, însă în fazele eliminatorii a fost dezlănţuit. Cea mai importată victorie a fost reuşită în sferturile de finală, când a trecut de campionul ediţiei trecute de la Bucureşti, Tekkz, cu 6-2 la general.

Afla mai multe despre: fotbalfifa 20 

viewscnt
Articole similare