Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa din Liga 1 care a dat astăzi patru lovituri! A luat foşti ucători de la Sociedad, Chicago Fire şi Nantes

Echipa din Liga 1 care a dat astăzi patru lovituri! A luat foşti ucători de la Sociedad, Chicago Fire şi Nantes

Superliga

Comentarii

Fostul dinamovist Marius Alexe revine în Liga 1 şi va juca cel puţin până în vară la Concordia Chiajna.

Fotbalistul crescut de Dinamo a ajuns la 28 de ani şi acceptă provocarea de a reveni în Liga 1 la formaţia ilfoveană. Fostul internaţional român ar urma să fie prezentat la sfârşitul acestei săptămâni la echipa lui Adrian Falub.

Ultima dată, Alexe a jucat în România în sezonul 2008-2009 la Astra, formaţie pentru care a marcat de 8 ori în 26. Ulterior a ajuns în Italia la Sassuolo, în Cipru la Aris Limassol şi în Turcia la Karabukspor. Aceasta este de altfel şi ultima formaţie la care a jucat Alexe, înainte de revenirea în România.

Pentru Karabuk, Marius Alexe a marcat de 8 ori în 37 de meciuri. Alexe are 8 selecţii în reprezentativa României şi niciun gol marcat. 

Pe lângă Alexe, Chiajna i-a mai prezentat astăzi pe fundaşii Joao Meira, Liassine Cadamuro, Andrei Radu şi mijlocaşul Jules Iloki. 

”În această pauză competiţională, campania de achiziţii a Concordiei a adus, până în momentul de faţă, cinci nume noi printre "Vulturi". Fundaşii Joao MEIRA, Liassine CADAMURO, Andrei RADU, mijlocaşul Jules ILOKI şi atacantul Marius ALEXE vor îmbrăca tricoul alb-verde şi vor pune umărul la îndeplinirea obiectivului echipei noastre. Portughezul Meira,ultima dată la Valerenga, şi-a făcut junioratul la Vitoria Setubal şi a jucat pentru echipe precum Belenenses sau Chicago Fire; Francezul Iloki a fost crescut de FC Nantes şi are 72 de meciuri în Ligue 1; Născut la Toulouse, Cadamuro are cetăţenie dublă, algeriană şi franceză, şi un C.V. impresionant unde sunt trecute echipe precum Osasuna, Real Sociedad sau Nimes Olimpique; Marius Alexe revine în campionatul românesc după patru ani petrecuţi în campionatele din Slovacia, Turcia şi Cipru, în timp ce mezinul Andrei Radu vine împrumut de la campioana en-tire, CFR Cluj. Le urăm un călduros "Bun venit!" şi mult succes în îndeplinirea obiectivelor”, anunţă Chiajna pe contul oficial de Facebook.

Afla mai multe despre: marius alexeconcordia chiajna 

viewscnt
Articole similare