Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa din Liga 1 care va relua campionatul cu ”9 sau 10 jucători” în lot: ”Antrenorul e plecat acasă. Ce rost avea să vină şi să antreneze juniorii?”

Echipa din Liga 1 care va relua campionatul cu ”9 sau 10 jucători” în lot: ”Antrenorul e plecat acasă. Ce rost avea să vină şi să antreneze juniorii?”

Superliga

Comentarii

Academica Clinceni trece prin clipe grele, după ce mai totţi jucătorii de la prima echipă şi-au reziliat contractele.

Din pricina problemelor financiare, Academica Clinceni a avut parte de un sezon dezastruos până acum şi ocupă ultima poziţie în Liga 1, după ce stagiunea trecută prinsese play-off-ul.

Majoritatea jucătorilor şi-au reziliat contractele, iar unii au semnat deja cu alte echipe din Liga 1. La Academica nu au rămas nici măcar destui jucători pentru un prim 11.

Primarul din Clinceni, Adrian Budeanu, a dezvăluit că este în căutarea a metoda de a ajuta clubul şi că, dacă nu se găseşte un investitor, echipa va relua campionatul cu juniorii.

Din fericire pentru club, Sabin Ilie şi Augustin Călin, team manager-ul şi preşedintele, au rămas alături de echipă şi fac eforturi pentru a remedia pe cât posibil situaţia.

Academica Clinceni va relua campionatul cu ”9 sau 10 jucători” în lot

Încercăm să rezolvăm, cât mai repede, problema lotului. În momentul de faţă au mai rămas 9 sau 10 jucători, trebuie să formăm un lot, există negocieri cu mai mulţi fotbalişti şi… şi sperăm să o scoatem la capăt.

Sabin Ilie şi Augustin Călin, ei au rămas alături de noi, muncesc enorm şi vreau să le mulţumesc. Fac toate eforturile pentru a rezolva această problemă, sunt implicaţi şi lucrează de dimineaţă şi până seară.

În orice conjuctură, o să respectăm competiţia. Ne prezentăm, jucăm cu juniorii, însă vă spun că o să solicităm şi sprijinul Ligii Profesioniste de Fotbal sau al Federaţiei Române de Fotbal.

Noi vrem să respectăm competiţia, însă şi ei trebuie să ne ajute! În primul rând vrem să jucăm, din februarie, la Clinceni.

Avem deja sistemul de încălzire montat, trebuie racordat, am ridicat doi stâlpi de nocturnă, ne-ar ajuta pentru că am diminua din costuri, e foarte important.

Apoi o să solicităm şi un ajutor financiar, poate nişte bani în avans, orice. Repet! Vreau să salvez fotbalul la Clinceni şi să respectăm blazonul Ligii 1.

(n.r. Adrian Falub) Ne-a transmis că are unele probleme personale de rezolvat şi este plecat acasă. Ce rost avea să vină şi să antreneze un lot de juniori?

Repet, trebuie să rezolvăm problema legată de lot şi, după, putem trage concluzii. Până duminică ştim exact pe cine ne bazăm şi ce strategie urmăm”, a declarat Adrian Budeanu, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: academica clinceni 

viewscnt
Articole similare