Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa din Liga 1 pentru care şi-ar dori să joace Cristi Bălgrădean: ”Mai lipseşte una din palmares” | EXCLUSIV

Echipa din Liga 1 pentru care şi-ar dori să joace Cristi Bălgrădean: ”Mai lipseşte una din palmares” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Aflat în ultimele şase luni de contract cu CFR, Cristi Bălgrădean a vorbit despre posibilitatea de a pleca din Gruia.

Cristi Bălgrădean a ajuns la CFR Cluj liber de contract, după despărţirea de rivala FCSB, la începutul sezonului trecut.

Dacă fanii celor de la Dinamo au fost revoltaţi că goalkeeper-ul trecut prin ograda lor a ajuns la Craiova şi FCSB, şi fanii roş-albaştrii au simţit acelaşi lucru după plecarea sa la marea contracandidată la titlu.

Odată cu venirea la CFR, Bălgrădean a semnat un contract de doi ani, care se apropie de final, iar goalkeeper-ul a ajuns să îşi considere opţiunile.

Fotbalistul cu o apariţie pentru echipa naţională a fost iniţial titular la CFR, dar şi-a pierdut din statut în ultimii ani, iar acum este doar o opţiune de rotaţie.

Astfel, Bălgrădean se gândeşte să plece din Gruia, iar mai multe echipe ar fi interesate de el.

Echipa din Liga 1 pentru care şi-ar dori să joace Cristi Bălgrădean

Însă, după ce a trecut pe la patru dintre marile echipe româneşti, portarul ar dori să treacă şi pe la o a cincea.

Cristi Bălgrădean a dezvăluit că plănuieşte să îşi mai continue cariera câţiva ani şi că i-ar plăcea să ajungă şi la Rapid, dacă a trecut deja pe la Dinamo, Craiova, FCSB şi CFR.

”(n.r. cât mai joci?) Trei, patru ani, nu ştiu. Cât mai mult, cât mă duce fizicul. Mai am şase luni de contract cu CFR. Prima opţiune o are CFR.

Au fost discuţii, dar se vor materializa în cantonamentul din Spania. Când m-am apucat de fotbal, nu m-aş fi gândit că o să ajung să joc şi la Dinamo, şi la Craiova, şi la Steaua (n.r. FCSB), şi la CFR.

Mai lipseşte una din palmares, Rapid. Mai e timp, să vedem ce se va întâmpla acum cu CFR, dacă voi prelungi sau nu”, a declarat Cristi Bălgrădean, pentru Telekom Sport.

Urmând să împlinească 34 de ani în martie, portarul CFR-ului are în palmares două titluri, două cupe şi două supercupe, toate în România.

Afla mai multe despre: cristi bălgrădean 

viewscnt
Articole similare