Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa din play-off a dat lovitura pe piaţa transferurilor! A câştigat duelul cu Malaga pentru fotbalistul care a jucat împotriva lui Jadon Sancho şi Vinicius Junior

Echipa din play-off a dat lovitura pe piaţa transferurilor! A câştigat duelul cu Malaga pentru fotbalistul care a jucat împotriva lui Jadon Sancho şi Vinicius Juniorgalerie foto

Superliga

Comentarii

Gaz Metan Mediaş face un transfer important în această iarnă, totul pentru a ajunge în play-off-ul campionatului. Atacantul chilian Pedro Campos (19 ani) lasă Necaxa, din Mexic, pentru prima aventură europeană. Fotbalistul a confirmat mutarea în Liga 1 prin intermediul Instagram.

Fostul fotbalist al naţionalei U17 din Chile va semna cu Gaz Metan, unde se va lupta pentru un loc de titular cu Nasser Chamd, Stephan Drăghici, Nicolao Dumitru, Paul Costea şi Ely Fernandes, în drumul spre o echipă mult mai puternică din Europa. 

Va fi prima experienţă în Europa pentru fotbalistul sud-american, care, până acum, a mai jucat şi în ţara natală la Catolica. Pedro Campos şi-a făcut debutul la seniori în 2018, pentru mexicanii de la Necaxa. 

Fotbalistul de bandă se va îndrepta spre Marbella, Spania, acolo unde Gaz Metan îşi dispută meciurile de pregătire din această iarnă. 

Interesant e că Gaz Metan a câştigat duelul cu Malaga, echipa spaniolă fiind şi ea interesată de Pedro Campos. 

Pentru Chile U17, Campos a jucat în opt meciuri şi a întâlnit câţiva fotbalişti importanţi în acest moment din fotbalul european.

Chilianul i-a înfruntat pe Jadon Sancho, Hudson Odoi sau Fodden, într-un amical contra Angliei, şi pe Vinicius Jr., într-un meci contra Braziliei la Campeonato Sudamericano U17.

  • 5 e locul ocupat de Gaz Metan în Liga 1, cu 36 de puncte. 
 

Afla mai multe despre: gaz metantransferuri gaz metanpedro campos 

viewscnt
Articole similare