Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa exclusă din start de Sorin Cârţu din lupta pentru titlul Ligii 1: "Nu cred că are forţa şi mentalitatea de campioană"

Echipa exclusă din start de Sorin Cârţu din lupta pentru titlul Ligii 1: "Nu cred că are forţa şi mentalitatea de campioană"
Comentarii

Preşedintele lui U Craiova, Sorin Cârţu, a analizat lupta la titlu din sezonul următor al Ligii 1 şi a susţinut că o surpriză nu poate avea loc în privinţa pretendentelor.

U Craiova s-a luptat până în ultima etapă pentru titlul Ligii 1, dar CFR Cluj a învins pe "Ion Oblemeco" şi a dus în Gruia trofeul de campioană. În noul sezon, Sorin Cârţu crede că tot U Craiova, CFR Cluj şi FCSB se vor lupta pentru primul loc. 

Oficialul oltenilor a exclus-o pe FC Botoşani din lupta în trei: 

”Tot ăştia sunt care au fost şi anul ăsta (n.r. - CFR şi FCSB). Nu vă aşteptaţi să apară şi alte surprize, poate Botoşani? Botoşani e o echipă bună, dar nu cred că are forţa şi mentalitatea de campioană”, a declarat Cârţu, conform Looksport.ro.

”Asta e cel mai mare dezavantaj în fotbal, pentru că la noi veneau spectatori mulţi, aveam, dar ţi-am spus, este un an prejudiciat din toate punctele de vedere (n.r. - din cauza pandemiei). N-ai ce să faci”, a mai spus oficialul.

Afla mai multe despre: sorin cartuu craiova 

viewscnt
Articole similare