Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa ideală a etapei a 29-a din Superligă. O echipă ”trimite” patru jucători. Charalambous, cel mai inspirat antrenor

Echipa ideală a etapei a 29-a din Superligă. O echipă ”trimite” patru jucători. Charalambous, cel mai inspirat antrenor

Fotbal

Comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a publicat, marţi, echipa etapei a 29-a din Superligă, încheiată luni seară, odată cu partida dintre Universitatea Craiova şi Rapid, terminată la egalitate, scor 1-1.

Sepsi, cu patru jucători în echipa etapei

În această rundă, o echipă se evidenţiază în mod special, cu patru jucători în echipa ideală - Sepsi - prin Bogdan Oteliţă, Florin Ştefan, Cosmin Matei şi Marius Ştefănescu.

Sepsi a demolat-o pe FC Voluntari, acasă, scor 4-0, însă scorul putea fi mult mai mare.

Antrenorul etapei a fost desemnat Elias Charalambous, cel care a gestionat corect finalul de partidă cu Petrolul şi a păstrat cele trei puncte pentru FCSB, după un 1-0 la limită. 

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 29-a

PORTAR

  • Laurenţiu Popescu (Universitatea Craiova) - A avut două intervenţii importante în momente cheie, prin care a dat încredere echipei.

FUNDAŞI

  • Bogdan Oteliţă (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - Titularizat pentru a 18-a oară în acest sezon, şi-a trecut în cont prima pasă de gol în SuperLigă.
  • Lucas Masoero (Universitatea Cluj) - Cu fundaşul argentinian în centrul defensivei, clujenii au depăşit 400 de minute consecutive fără gol încasat.
  • Arlind Ajeti (CFR 1907 Cluj) - Internaţionalul albanez a marcat golul în urma căruia CFR Cluj s-a întors din deplasarea de la Ovidiu cu un punct.
  • Florin Ştefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - Probabil, cel mai bun meci de la revenirea la Sf. Gheorghe. A dominat întreg flancul stâng.

MIJLOCAŞI

  • Andrej Fabry (UTA Arad) - Gol şi pasă decisivă în victoria care o păstrează pe UTA Arad în lupta pentru un loc în play-off.
  • Alessandro Murgia (FC Hermannstadt) - A pasat decisiv la primul gol înscris de sibieni. A avut o evoluţie consistentă la centrul terenului.
  • Cosmin Matei (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) -A arătat că este un jucător cu glezna fină. A scos penalty-ul care a deschis drumul covăsnenilor spre victorie şi a marcat un gol frumos.

ATACANŢI

  • Marius Ştefănescu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - Graţie dublei reuşite în ultima etapă, a ajuns la 10 goluri în campionatul curent, fiind golgheterul grupării din Sf. Gheorghe.
  • Ianis Stoica (FC Hermannstadt) - A marcat primele goluri în tricoul sibienilor. Are 14 reuşite în 75 de prezenţe în SuperLigă.
  • Alexandru Mitriţă (Universitatea Craiova) - Un jucător de 10! A marcat al 10-lea gol în campionatul curent, în care este şi liderul din clasamentul pasatorilor decisivi  tot cu 10 reuşite.

ANTRENORUL ETAPEI

  • Elias Charalambous (FCSB) - A gestionat perfect prima perioadă cu etapă intermediară din acest an, gruparea roş-albastră fiind singura care a luat nouă puncte din ultimele trei runde.

Afla mai multe despre: elias charalambousmateistefanescustefanotelitamitrita 

viewscnt
Articole similare