Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa lui Andone e în semifinalele Cupei Angliei, după un meci NEBUN! Millwall a condus cu 2-0, a fost egalată în 88 şi 90+5 şi a pierdut la penalty-uri

Echipa lui Andone e în semifinalele Cupei Angliei, după un meci NEBUN! Millwall a condus cu 2-0, a fost egalată în 88 şi 90+5 şi a pierdut la penalty-uri

Premier League

Comentarii

Meci cu adevărat nebun între Millwall şi Brighon, în sferturile Cupei Angliei. Echipa românului Florin Andone s-a calificat în semifinale după o revenire senzaţională, de la 0-2, şi după executarea loviturilor de departajare.

  • Florin Andone nu a jucat în această partidă, fiind accidentat;
  • Brighton & Hove Albion o va întâlni pe Manchester City în semifinale;
  • Cealaltă semifinală a Cupei Angliei e Wolverhampton - Watford;

După o primă repriză încheiată la egalitate, scor 0-0, meciul s-a aprins în repriza secundă, iar Millwall a părut să aibă calificarea în buzunar, după golurile marcate de Pearce (70) şi O'Brien (79). Brighton a revenit însă senzaţional, în ultimele minute de joc.

Locadia a redus din handicap în minutul 88, iar March a înscris cu noroc dintr-o lovitură liberă de la mare distanţă, la chiar ultima fază a partidei (90+5), profitând şi de o eroare a portarului advers.

S-a intrat în prelungiri, unde scorul a rămas neschimbat, iar jucătorii lui Brighton au avut nervii mai tari la penalty-uri şi au obţinut calificarea în semifinale, unde o vor întâlni pe Manchester City. duminică, 7 aprilie, pe arena Wembley din Londra.

Afla mai multe despre: brightoncupa angliei 

viewscnt
Articole similare