Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa lui Costel Gâlcă, parcurs greu în Danemarca. Vejle trece printr-o perioadă complicată după un start de sezon excepţional în campionat

Echipa lui Costel Gâlcă, parcurs greu în Danemarca. Vejle trece printr-o perioadă complicată după un start de sezon excepţional în campionat
Comentarii

Echipa lui Costel Gâlcă, Vejle, este pe locul 9 în campionat, după ce a avut un start foarte bun şi a fost lider în Danemarca.

Echipa lui Costel Gâlcă parcurs greu în Danemarca

Gostel Gâlcă a avut un început foarte bun de sezon cu Vejle, pe care a ajutat-o să promoveze sezonul trecut în prima ligă din Danemarca. După o perioadă în care echipa antrenorului român a fost şi lider, a urmat o decădere a echipei care a dus-o pe ultimele locuri în clasament. În etapa cu numărul 18, Vejle nu a reuşit să câştige şi a făcut 0-0 cu Horsens, penultima clasată.

Formaţia lui Gâlcă a strâns în 2021 doar o victorie după 6 partide. La finalul anului trecut, a avut o situaţie şi mai proastă, şi anume patru înfrângeri la rând. În acest moment (n.r. duminică), Vejle este pe poziţia 9 din 12 echipe şi are 21 de puncte după 18 meciuri. Sistemul din Danemarca e ca acela din Casa Liga 1, play-off – play-out. Primele 6 echipe merg în grupa pentru campionat, iar acum Gâlcă şi Velje sunt la trei puncte de locul 6.

Mai sunt patru etape din sezonul regulat în care formaţia antrenorului român poate lupta pentru ocuparea unui loc de play-off. Vejle evoluează şi în Cupa Danemarcei, unde se află în faza sferturilor de finală. Acolo o întâlneşte pe Randers, iar în tur meciul s-a terminat cu scor 0-0.

Afla mai multe despre: costel galca 

viewscnt
Articole similare