Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa lui David Beckham, ofertă-şoc pentru Antoine Griezmann! Francezul s-a transferat de doar şase luni la FC Barcelona, dar "Becks" îl vrea în MLS

Echipa lui David Beckham, ofertă-şoc pentru Antoine Griezmann! Francezul s-a transferat de doar şase luni la FC Barcelona, dar "Becks" îl vrea în MLS

FC Barcelona

Comentarii

Antoine Griezmann (28 de ani) ar putea pleca de la FC Barcelona, după ce abia a semnat cu gruparea catalană, în vara lui 2019. Francezul, campion mondial în 2018, în Rusia, este dorit de David Beckham (44 de ani) la echipa sa din MLS, Inter Miami.

David Beckham vrea să dea o lovitură de imagine cu noua sa echipă abia înscrisă în noul sezon din MLS. Fostul star de la Manchester United şi Real Madrid îl vrea pe Griezmann, care abia s-a transferat la FC Barcelona şi mai are contract cu gruparea catalană. Beckham este idolul lui Griezmann, aşa cum starul francez a recunoscut de mai multe ori, iar asta ar putea juca un rol important în alegerea sa.

Sport, ziarul de casă al catalanilor, scrie despre intenţiile lui Beckham de a face o ofertă oficială pentru Griezmann, în vară. Mirajul Statelor Unite ar putea juca şi el un rol important în alegerea lui Griezmann, mai ales că acesta este fan NBA, după cum a arătat şi la ultimul meci al catalanilor (cu Leganes, 5-0 în optimile Cupei Regelui), când a venit îmbrăcat cu un maieu al lui Kobe Bryant, recent recedat într-un accident de elicopter.

Un salariu cu multe zerouri şi o sumă de transfer considerabilă ar putea face posibilă mutarea lui Griezmann la Inter Miami. David Beckham îi mai are pe listă pe Luis Suarez (32 de ani), un alt atacant al Barcelonei, dar şi pe Edinson Cavan (33 de ani), al cărui contract cu PSG expiră în vară.



Antoine Griezmann s-a transferat la FC Barcelona în vara lui 2019, după ce catalanii au plătit clauza de reziliere a contractului cu Atletico Madrid, în valoare de 120 de milioane de euro. În ultimele şase luni, atacantul francez a jucat 29 de meciuri în toate competiţiile, timp în care a marcat de 12 ori şi a livrat patru pase de gol.

Afla mai multe despre: antoine griezmannfc barcelonainter miamitransferdavid beckham 

viewscnt
Articole similare