Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa lui Vasile Mogoş a fost exclusă! Chievo se află în faliment după o decizie definitivă şi va juca în Serie D

Echipa lui Vasile Mogoş a fost exclusă! Chievo se află în faliment după o decizie definitivă şi va juca în Serie D
Comentarii

Chievo, echipa lui Vasile Mogoş, a încercat să se lupte pentru supravieţuire, dar nu a reuşit. După ce a pierdut barajul pentru Serie A, clubul a ajuns în faliment, iar decizia este definitivă.

În acest moment, Chievo trebuie să înceapă din Serie D, de la nivel de amatori. În locul echipei lui Vasile Mogoş va veni Cosenza, care retrogradase în Seri C, dar se va întoarce acum în al doilea eşalon al fotbalului italian. 

Chievo, exclusă după ce a intrat în faliment

Potrivit regulamentelor, pentru a putea sa te înregistrezi în noul sezon, fiecare club italian trebuie să îşi dovedească bonitatea financiară. Chiar şi aşa, Chievo nu a reuşit să scape de datoriile uriaşe şi taxele neplătite. Echipa care a fost exclusă ştia decizia de ceva vreme, a făcut apel, însă nu a putut impiedică falimentul. 

Chiar şi aşa, pe plan sportiv, clubul nu a avut probleme de a rămâne în Seri B. Chievo s-a clasat pe locul 8 în sezonul regulat şi a jucat în play-off-ul de promovare pentru Serie A, acolo unde a fost învinsă de Venezia. 

Cifrele lui Vasile Mogoş sezonul trecut

Astfel, Vasile Mogoş ar putea să plece de la Chievo, chiar dacă mai are un an de contract, având în vedere că echipa nu are dreptul de a juca în primele 3 ligi. Fundaşul dreapta în vârstă de 28 de ani a ajutat clubul să ajungă la baraj şi a marcat chiar şi un gol contra echipei Venezia. 

Românul se află la Chievo din septembrie 2020, iar în sezonul trecut ,a jucat 37 de meciuri oficiale pentru italieni, a marcat 4 goluri şi a oferit 6 pase decisive. 

Afla mai multe despre: chievo-mogoş-serie b 

viewscnt
Articole similare