Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa naţională de rugby, învinsă de Uruguay, la ultima fază a meciului. A fost ultimul meci din acest an pentru "Stejari"

Echipa naţională de rugby, învinsă de Uruguay, la ultima fază a meciului. A fost ultimul meci din acest an pentru "Stejari"

Rugby

Comentarii

Echipa naţională de rugby a României a fost învinsă de reprezentativa Uruguayului, scor 20-27, într-un meci test.

Meciul de pe terenul din "Ghencea" a început bine pentru "Stejari", care i-au condus pe uruguayeni, dar în cele din urmă, aceştia au revenit şi prima repriză s-a terminat la egalitate, 13-13. În a doua parte a meciului, selecţionata care va juca la Cupa Mondială din Japonia, de anul viitor, a început cu un eseu şi o transformare, dar "Stejarii" au revenit pe tabelă spre finalul meciului. 

În cele din urmă, Uruguay şi-a asigurat victoria chiar la ultima fază a meciului, astfel că România termină anul 2018 cu o înfrângere. 


Naţionala de rugby a României încearcă să îşi ia revanşa după înfrângerea categorică de săptămâna trecută atunci când echipa antrenată de Thomas Lievremont a pierdut la scor partida de pregătire jucată în compania Statelor Unite. Eşecul a fost primul al toamnei după două succese contra Kenyei şi Portugaliei. Ultimul meci test al acestui an va fi cel cu Uruguayul, naţională care nu va lipsi de la ediţia de anul viitor a Cupei Mondiale.

  • LIVE VIDEO | România - Uruguay, sâmbătă, ora 14:00, Telekom Sport 3

Va fi chiar a patra prezenţa la turneul final pentru sud-americani, cei care au ratat participarea la Cupa Mondială din 2011 după ce au fost învinşi de România în baraj. Ultima întâlnire dintre cele două naţionale a fost cea din urmă cu doi ani atunci când stejarii s-au impus cu 36-10, la Bucureşti. Pentru România pauza va fi mai scurtă de două luni. Primul meci din 2019 va avea loc pe 9 februarie atunci când vom întâlni Georgia, în prima etapă a Rugby Europe Championship. 

Afla mai multe despre: româniauruguayrugbystejarii 

viewscnt
Articole similare