Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa perfectă. Andrei şi Ioana Rădoi colaborează acasă şi în sala de sport

Echipa perfectă. Andrei şi Ioana Rădoi colaborează acasă şi în sala de sportgalerie foto

Rugby

Comentarii

Rugbistul naţionalei Andrei Rădoi şi soţia sa, Ioana, fostă handbalistă, campioană a României cu HC Baia Mare, sunt antrenori de fitness în timpul liber.

El rugbyst, cu 72 de meciuri pentru naţionala ”stejarilor” şi prezenţă la Cupa Mondială din 2015, multiplu campion naţional cu Baia Mare şi Timişoara Saracens, echipă la care joacă şi în prezent. Ea fostă componentă a formaţiei de handbal din Baia Mare, deţinătoare a titlului naţional în 2014. Din 2013 s-au căsătorit, şi formează, de ceva timp, o echipă şi în sala de fitness, acolo unde cei doi petrec ore bune zilnic.

”Întotdeauna am făcut parte din echipe amândoi şi ne-am gândit ca şi după terminarea sportului să formăm o echipă. Avem şi acasă  echipă, ne consultăm mereu în tot ceea ce înseamnă sport, aşa că a venit cumva normal, într-un final, şi Team RA2” – Andrei Rădoi, rugbyst Timişoara Saracens.

De experienţa şi sfaturile lui Andrei nu beneficiază doar cei care trec pragul sălii de fitness la care el lucrează, ci şi colegi şi chiar adversarii Timişoarei din Superliga Naţională de rugby.

”Eu îi ajut pe colegii de echipă să dobândească o formă fizică bună. Colaborez online şi cu alţi sportivi de la alte cluburi şi alte discipline, primesc feedback pozitiv şi mă bucur că pot veni cu impact pozitiv în viaţa altor sportivi” -  Andrei Rădoi, rugbyst Timişoara Saracens.

Cei doi sportivi sunt total diferiţi din postura de instructori de fitness.

”Antrenoarea Ioana este dură, toată lumea spune că la antrenamente este foarte severă şi, deşi eu sunt rugbystul din familie şi ar trebui să fiu dur, ea este cea mai aspră” - Andrei Rădoi, rugbyst Timişoara Saracens.

”Andrei lucrează în general cu băieţii şi ei între ei au o altă înţelegere” – Ioana Rădoi, fostă handbalistă, instructor de fitness.

Soţii Rădoi mărturisesc faptul că i-au încercat stări diferite atunci când celălalt avea meci

”Merg la meciurile lui Andrei, mai ales la naţională. Eu nu sunt genul care să strig, să mă agit, sunt introvertită, stau liniştită, mă concentrez foarte mult şi simt că pot să-i transmit şi lui asta. După meciuri îl ascult, este alegerea lui dacă are chef să vorbească, eu nu-l întreb ce a a fost la o fază anume sau ce s-a întâmplat” - Ioana Rădoi, fostă handbalistă, instructor de fitness.

”Eu nu stăteam liniştit, sunt agitat de felul meu şi pe terenul de rugby, dar şi în tribună la handbal. Nu prea îmi reuşea să fiu calm, dar aveam noroc că luam şi copilul cu mine şi îmi mai prelua din emoţi” - Andrei Rădoi, rugbyst Timişoara Saracens.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: rugby 

viewscnt
Articole similare