Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa probabilă a României pentru meciul cu Elveţia. Edi Iordănescu a pregătit trei modificări

Echipa probabilă a României pentru meciul cu Elveţia. Edi Iordănescu a pregătit trei modificări

Fotbal

Comentarii

Echipa naţionala a României va întâlni naţionala similară a Israelului, marţi, 21 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, în ultima etapă din Grupa I, din preliminariile EURO 2024.

”Tricolorii” lui Edi Iordănescu s-au calificat la turneul final de vara viitoare, din Germania, dar meciul cu Elveţia mai are o miză importantă: primul loc în grupă.

Trei schimbări pregătite de Edi Iordănescu pentru meciul cu Elveţia

Dacă România îşi păstrează prima poziţie în grupă, va fi repartizată în urna a doua pentru tragerea la sorţi pentru stabilirea grupelor de la EURO 2024.

Dacă va pierde duelul cu Elveţia şi va termina Grupa I pe al doilea loc, va fi ”aruncată” în grupa a patra valorică, ceea ce i-ar oferi adversari foarte dificili la turneul final.

Conform as.ro, Edi Iordănescu pregăteşte trei modifică pentru meciul cu Elveţia, faţă de primul ”11” folosit la meciul cu Israel.

În primul rând, Vladimir Screciu va fi trecut pe banca de rezerve, iar titular la ”închidere”, în faţa apărării, va fi Marius Marin, de la Pisa.

De asemenea, în ofensivă vor fi aruncaţi în luptă Florinel Coman - în flancul stâng, în locul lui Denis Drăguş, dar şi Denis Alibec - vârf împins, în locul lui George Puşcaş.

Iată cum va arăta echipa de start a României, pentru meciul cu Elveţia:

  • Moldovan – Raţiu, Drăguşin, Burcă, Bancu – R. Marin (Moruţan), M. Marin, Stanciu – Hagi, Alibec, Coman.

De asemenea, Edi Iordănescu a renunţat la patru jucători pentru meciul cu Elveţia, deoarece lista oficială este una limitată.

Aşadar, Valentin Mihăilă lipseşte dintr-un motiv evident - este suspendat după eliminarea din meciul cu Israel, în timp ce Adrian Rus, Marius Ştefănescu şi Andres Dumitrescu vor vedea partida din tribune.

Afla mai multe despre: romania - israellive textedi iordanescualibeccomanmarin 

viewscnt
Articole similare