Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa Rusiei a câştigat titlul olimpic la hochei pe gheaţă. Scandal uriaş la decernarea medaliilor

Echipa Rusiei a câştigat titlul olimpic la hochei pe gheaţă. Scandal uriaş la decernarea medaliilor

Jocurile olimpice

Comentarii

Echipa Rusiei a învins, duminică, în finala turneului olimpic de hochei de la Pyeongchang, naţionala Germaniei, scor 4-3. Ruşii au intonat imnul lor naţional la ceremonia de decernare a medaliilor, deşi acest lucru le era interzis, conform codului de conduită stabilit de CIO

Ruşii au intonat imnul naţional în momentul în care în sală se auzea imnul olimpic.

Echipa Sportivilor Olimpici ai Rusiei a câştigat medalia de aur la JO de la Pyeongchang, învingând în finala turneului de hochei pe gheaţă naţionala Germaniei, scor 4-3.

Deoarece Rusia este suspendată de CIO, la competiţia din Coreea de Sud lis-a permis participarea mai multor sportivi ruşi, însă sub drapelul olimpic şi sub titulatura Sportivii Olimpici ai Rusiei. Acestora li s-a interzis să afişeze însemne naţionale şi să intoneze imnul ţării lor.

Medalia de bronz a turneului de hochei masculin a fost câştigată de Canada, care a învins cu 6-4 Cehia în finala mica, sâmbătă.

Delegaţia Sportivii Olimpici ai Rusiei a obţinut la actuala ediţie a Jocurilor Olimpice de iarnă 17 medalii – două de aur, şase de argint şi nouă de bronz.

Afla mai multe despre: jocurile olimpicehochei pe gheatarusiagermaniafinala marecanadafinala mica 

viewscnt
Articole similare