Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa săptămânii în Serie A. Cei mai buni jucători din etapa cu numărul 8 din Italia

Echipa săptămânii în Serie A. Cei mai buni jucători din etapa cu numărul 8 din Italia
galerie foto

Serie A

Comentarii

Etapa cu numărul 8 din Serie A ne aduce câteva surprize, dar şi nume mari în echipa săptămanii. Mai jos, găseşti primul 11 al etapei, dar şi notele jucătorilor.

Echipa săptamânii în Serie A

Etapa cu numărul 8 ne aduce nume mari, dar şi câteva surprize, în echipa săptămânii din Serie A. Vezi mai jos, care este primul 11 într-o formaţie de 4-3-3, statisticile şi notele jucătorilor, conform SofaScore:

În poartă îl avem pe Ivan Provedel (26 de ani), care evoluează pentru Spezia, echipa de pe locul 13, care a remizat cu Atalanta scor 0-0. În acest meci Provedel a obţinut nota 8.2, a avut 4 save-uri importante şi a fost declarat omul meciului.

Ca fundaş stânga este trecut Federico Dimarco (23 de ani), acesta joacă pentru Hellas Verona, care se află pe locul 9. Verona a pierdut în faţa lui Sassuolo scor 0-2, iar în acest meci Dimarco a avut nota 7.6. Federico a avut 4 intercepţii, 5 dueluri câştigate şi 80% procentajul paselor.

Fundaş dreapta îl găsim pe Juan Cuadrado (32 de ani), el evoluează pentru Juventus, care se află pe locul 4 în Serie A. În meciul împotrica celor de la Cagliari, unde Juve s-a impus cu scorul de 2-0, Cuadrado a obţinut nota 8.2. În acest meci Juan a avut 6 intercepţii, a câştigat 6 dueluri şi a avut un procentaj al paselor de 91.4%.

Pe unul din posturile de fundaş central îl avem pe Bryan Cristante (25 de ani), care evolueaza la AS Roma, echipă care se află pe locul 3. Roma a învins-o pe Parma cu scor 3-0, iar în acest meci Cristante a avut nota 7.8. Bryan a reuşit 7 intervenţii, 1 duel câştigat şi a avut un procentaj al paselor de 95.5%.

Lângă Cristante, este trecut Merih Demiral (22 de ani), care evoluează pentru Juve. Acesta a obţinut nota 8.2, în meciul din weekend, unde a reuşit 6 intercepţii, 2 dueluri câştigate, 100% procentaj al paselor şi un assist.

Un prim mijlocaş este Henrikh Mkhitaryan (31 de ani),jucătorul lui Roma, care a reuşit să obţină nota 9.1. Mkhitaryan a marcat 2 goluri în victoria cu Parma şi a fost declarat omul meciului.

Al doilea mijlocaş este Rodrigo De Paul (26 de ani), care joacă pentru Udinese, echipă aflată pe locul 16. De Paul a obţinut nota 8.5 în victoria cu scor 1-0 împotriva celor de la Genoa. În acest meci Rodrigo a fost omul meciului şi a marcat singurul gol al partidei.

Al treilea mijlocaş este Domenico Berardi (26 de ani) şi evoluează pentru echipa de pe locul 2, Sassuolo. Berardi a marcat 1 gol şi a oferit 1 pasă de gol în victoria cu Verona. În acest meci Domenico a ieşit omul meciului şi a avut nota 8.

În rândul atacanţilor îşi fac loc 3 mari jucători care se află într-o formă excelentă.

Primul de pe listă este Cristiano Ronaldo (35 de ani), jucătorul lui Juventus. Ronaldo a obţinut nota 9.1 în meciul cu Cagliari. Cristiano a marcat 2 goluri şi a fost omul meciului.

Al doilea atacant este Romelu Lukaku (27 de ani), care evoluează pentru Inter Milan, echipa de pe locul 5, care a reuşit o victorie cu scor 4-2 împotriva celor de la Torino. În acest meci Lukaku a obţinut nota 9.3, a marcat 2 goluri, a oferit 2 pase de gol şi a fost omul meciului. În această săptămână Lukaku a fost cel mai bun jucător din Serie A, în urma performanţei sale.

Şi nu în ultimul rând, atacantul cu cele mai multe goluri marcate (10) în Serie A şi care evoluează pentru AC Milan, Zlatan Ibrahimovic (39 de ani). Zlatan a marcat de 2 ori în victoria cu scor 1-3 împotriva lui Napoli. Ibrahimovic a fost omul meciului şi a avut nota 8.8.

Mai jos, poţi vedea cum arată cei 11 jucători:

Afla mai multe despre: serie a cristiano ronaldo zlatan ibrahimovic romelu lukaku 

viewscnt
Articole similare