Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa unde Budescu a rezistat la doar un antrenament: ”Noi ne pregăteam foarte tare şi puneam piciorul!”

Echipa unde Budescu a rezistat la doar un antrenament: ”Noi ne pregăteam foarte tare şi puneam piciorul!”

Superliga

Comentarii

Constantin Budescu, mijlocaşul ofensiv al echipei Petrolul, a încercat să joace pentru un un club important, la începutul carierei sale în fotbal.

Sportul Studenţesc, cunoscută şi sub numele de ”Gaşca Nebună”, a fost una dintre cele mai spectaculoase echipe din istoria fotbalului naţional, fiind la trei etape de titlul de campioană în sezonul 2005-2006. 

Viorel Ferfelea a declarat că mulţi jucători importanţi au jucat pentru echipă, precum Florin Gardoş, Paul Papp, Mihai Pintilii, Constantin Budescu.

Fostul fotbalist a mai spus că Gardoş şi Papp nu au reuşit să se adapteze şi nu au făcut faţă cerinţelor, chiar dacă ulterior au demonstrat că posedă calităţile necesare şi s-au remarcat. 

De asemenea, Ferfelea a precizat că Budescu a participat doar la un antrenament, şi, deşi era talent, nu a rezistat. 

”Noi ne antrenam foarte tare şi puneam piciorul!”

”La Sportul veneau sute de jucători. Budescu, Papp, Gardoş, Pintilii au venit în probe la Sportul. Veneau la începutul sezonului pentru a-i vedea antrenorii şi conducerea. Voiau să-i urmărească în echipa noastră ca să vadă dacă se adaptează. Uite, de exemplu, Gardoş şi cu Papp nu s-au adaptat absolut deloc. 

Nu ştiu dacă la nivel de personalitate sau de joc. Fotbalistic ei au demonstrat, ulterior, că sunt foarte buni, dar în momentul ăla nu erau.

Adică ei erau cuplu de fundaţi centrali la Sportul într-un cantonament în Antalya şi am luat o grămadă de goluri. Deci am luat foarte multe goluri.

Poate că era şi vârsta, nu erau experimentaţi, erau la început. Şi au ajuns să se vândă pe milioane de euro, mai târziu. Dar la Sportul nu au făcut faţă, ăsta e adevărul, nu au făcut faţă atunci la Sportul. 

Şi au fost foarte mulţi. A fost şi Budescu, a stat un antrenament şi după aia n-a mai venit. Era talentat, nu ştiu exact de ce n-a mai venit, probabil că nu s-a simţit confortabil.

Noi ne antrenam foarte tare şi puneam piciorul. Eram şi talentaţi, dar şi alergam mult, mai ales cu Petrescu şi cu Mulţescu. Am avut spiritul ăsta de sacrificiu, eram dispuşi la efort. Se alerga mult la Sportul Studenţesc”, a declarat Viorel Ferfelea pentru Sport.ro.

Afla mai multe despre: superligă-budescu-sportul studenţesc 

viewscnt
Articole similare