Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipe cu tradiţie s-au interesat de Răzvan Lucescu: „A fost propus deja”

Echipe cu tradiţie s-au interesat de Răzvan Lucescu: „A fost propus deja”
Comentarii

Răzvan Lucescu, după despărţirea de Al-Hilal, a stărnit interesul mai multor echipe importante din Orient.

Tehnicianul şi-a luat vacanţă după despărţirea de formaţia din Arabia Saudită. Ciprian Panait, fostul antrenor a lui Al-Hilal, Al-Raed ş Al-Batin, a mărturisit că Lucescu este pe lista unui club important din Orient. 
E în măsură să aleagă, eu ştiu un nume din zona Golfului care îl vrea pentru sezonul următor. Ştiu că este o discuţie preliminară în care cineva a prezentat meritele lui şi performanţele pe care le-a realizat la Al-Hilal. O să fie propus, iar clubul despre care este vorba i se potriveşte foarte bine. E o echipă de mare tradiţie, unde antrenorii români au făcut performanţă. Poate să ia iar Liga Campionilor Asiei, cum a făcut cu Al-Hilal", a spus Ciprian Panait, pentru looksport.ro.
Răzvan Lucescu a mai antrenat-o pe Rapid, FC Braşov, El-Jaish, Petrolul, Xanthi, PAOK şi Al-Hilal şi a fost selecţionerul echipei naţionale a României între 2009 şi 2011.
  • 3 trofee a câştigat tehnicianul român cu Al-Hilal
CE A DECLARAT RĂZVAN LUCESCU ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ:
Lucescu se află în Maldive, unde s-a retras pentru a se relaxa. Renumitul tehnician a mărturisit că momentan nu doreşte să preia nici o echipă şi ca are nevoie de un moment de repaus. "Momentan sunt în vacanţă, în Maldive, cu familia. Aveam nevoie de o perioadă în care să fiu liniştit. Vom vedea pe viitor ce va fi, ce urmează pentru mine. Acum nu pot să vă spun nimic pentru că nu mă gândesc la asta. Nu ştiu unde voi antrena în viitor. Deocamdată sunt în vacanţă. Asta e cel mai important", a declarat Răzvan Lucescu, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: razvan lucescual-hilal 

viewscnt
Articole similare