Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipele care vor suferi în prima etapă a Ligii I din 2019! 14 jucători sunt suspendaţi pentru primul meci oficial al anului

Echipele care vor suferi în prima etapă a Ligii I din 2019! 14 jucători sunt suspendaţi pentru primul meci oficial al anului

Superliga

Comentarii

CFR şi FCSB nu vor putea utiliza câte doi jucători la reluarea Ligii I din cauza cartonaşelor primite în finalul anului trecut.

Derbyul FCSB - CFR Cluj desfăşurat în ultima etapă din 2018 are urmări şi pentru reluarea sezonului Ligii I. Câte doi jucători vor fi suspendaţi din fiecare tabără pentru primul meci al celor două în acest an. Astfel roş-albaştrii nu se vor putea baza la Călăraşi pe Mihai Roman şi Mihai Bălaşa, ambii eliminaţi în respectivul joc. Şi clujenii au absenţii lor pentru întâlnirea cu Viitorul. Mureşan şi Culio sunt suspendaţi pentru partida care se joacă duminică seară. Nici Hagi nu îl poate trimite în teren pe Drăguş, din cauza cumului de cartonaşe galbene. 

Astra este însă echipa cea mai afectată. Pentru derbyul de play-off cu Gaz Metan, Costel Enache nu îi va putea folosi pe Alibec, Begue şi Mrzljak. De la medieşeni nu va fi pe teren Boubacar Fofana. De asemenea Poli Iaşi, FC Botoşani, Concordia şi FC Voluntari au fotbalişti suspendaţi pentru meciul lor de debut în Liga I, în 2019. 

 

Afla mai multe despre: suspendăriliga iprima etapă 2019cfrfcsb 

viewscnt
Articole similare