Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipele din Manchester nu vor avea fani la meciuri. Echipele care evoluează în Premier League for juca în continuare fără suporteri

Echipele din Manchester nu vor avea fani la meciuri. Echipele care evoluează în Premier League for juca în continuare fără suporteri

Premier League

Comentarii

Oraşul Manchester a fost menţinut, joi, în zona de alertă de nivel 3 în lupta împotriva propagării Covid-19, astfel că United şi City vor trebui să joace în continuare meciurile de acasă fără public, conform L’Equipe.

Echipele din Manchester nu vor avea fani la meciuri

Manchester United şi Manchester City sperau să evolueze cu suporterii în tribune la următoarele meciuri din Premier League. Însă în zonele de alertă de nivel 3 sunt impuse cele mai semnificative restricţii, astfel că partidele se joacă fără spectatori.

În schimb, în zonele de alertă de nivel 2 la partide pot asista spectatori în număr limitat. Brighton, Everton, Liverpool şi Southampton sunt în acest moment singurele echipe din Premier League care pot avea publicul alături la meciurile de pe teren propriu.

Manchester United urmează să joace cu Leeds United pe Old Trafford, în etapa cu numărul 14 din Premier League. "Diavolii Roşii" sunt pe locul 6 cu 23 de puncte şi un meci în minus. De cealaltă parte, Manchester City va avea meci cu Southampton în deplasare. "Cetăţenii" sunt pe locul 9 cu 20 de puncte şi cu o partidă în minus.

Afla mai multe despre: manchester united manchester city 

viewscnt
Articole similare