Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipele din Premier League îşi pot chema fanii la stadion. Vezi care sunt echipele din Anglia care nu vor avea voie cu suporteri la meci

Echipele din Premier League îşi pot chema fanii la stadion. Vezi care sunt echipele din Anglia care nu vor avea voie cu suporteri la meci

Premier League

Comentarii

Pe 2 decembrie este ultima zi de izolare în Anglia, iar după această zi majoritate echipelor din Premier League, dar şi din ligile inferioare, pot avea fani pe stadion.

În Anglia, echipele vor avea voie să cheme fanii înapoi pe stadioane. Cluburile vor putea avea un număr mic de spectatori pe stadioane, dar vor fi şi cluburi care nu vor putea să aibă suporterii aproape. De pe data de 2 decembrie după ce se va termina perioada de izolare, cluburile le vor permite câtorva mii de fani să suţină echipele preferate, chiar de pe stadion.

Echipele care pot chema fanii la meciuri

S-a realizat deja lista cu echipele care vor putea aduce fani la stadion, fiecare are un anumit număr în funcţie de volumul arenei. Numărul de fani pe care un club îl poate avea la meci a fost stabilit pe nivele: nivelul 1 cu maximum 4000 de fani, nivelul 2 cu 2000 de fani şi nivelul 3, unde echipele nu vor avea voie să aibă suporteri la meci.

Mai jos, vezi lista echipelor din Premier League care pot avea fani la meci:

  • Echipele cu 2000 de fani: Arsenal, Brighton, Chelsea, Crystal Palace, Everton, Fulham, Liverpool, Southampton, Tottenham, West Ham United.
  • Echipele care nu au voie cu fani pe stadion: Aston Villa, Burnley, Leeds United, Leicester City, Manchester City, Manchester United, Newcastle United, Sheffield United, West Bromwich Albion, Wolverhampton.

Listele se vor actualiza la fiecare două săptămâni, iar echipa din Premier League care va găzdui pentru prima dată fanii pe arene de la inaugurarea acestei reguli, va fi Arsenal pe 3 decembrie, în meciul din Europa League de pe Emirates împotriva celor de la Rapid Vienna.

Afla mai multe despre: premier league 

viewscnt
Articole similare