Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eddie Hearn trage un semnal de alarmă în privinţa revenirii lui Mike Tyson: "Nu e puţin iresponsabil să laşi o legendă de 53 ani să revină în ring?"

Eddie Hearn trage un semnal de alarmă în privinţa revenirii lui Mike Tyson: "Nu e puţin iresponsabil să laşi o legendă de 53 ani să revină în ring?"

Box

Comentarii

Promotorul britanic Eddie Hearn aşteaptă revenirea în ring a fostului campion mondial al greilor Mike Tyson, însă, totodată, nu crede că un bărbat la 53 de ani ar mai trebui să revină în ring.

În 1986, Tyson devenea cel mai tânăr campion mondial al greilor din toate timpurile, după ce l-a învins pe Trevor Berbick la vârsta de 20 ani. Americanul a captat din nou atenţia boxului după ce a postat videoclipuri pe Instagram în care se antrenează pentru o posibilă revenire, doar în meciuri demonstrative, cu scopul de a strânge fonduri pentru acţiuni de caritate.

''Probabil că mi-ar plăcea să-l văd, dar nu este puţin iresponsabil să laşi o legendă de 53 ani să revină în ring? Am un mesaj pentru cei care vor să vorbească cu mine despre Mike. Arată destul de periculos. Este captivant că ar putea reveni la 53 ani şi chiar să facă ceva daune.

Dar ar trebui să încurajăm acest lucru din partea unei legende? Există o linie subţire şi am trecut-o de câteva ori, între integritatea sportului şi furnizarea de programe de sport şi divertisment. Rolul nostru este să oferim asemenea programe televiziunilor, dar trebuie să ne menţinem cât de mult putem de linia corectă'', a declarat Hearn.

Fostul campion al greilor Evander Holyfield (57 ani) a postat şi el materiale video cu sesiuni de antrenament pe reţelele de socializare şi a alimentat speculaţiile media privind o revenire în ring pentru a-l înfrunta pe rivalul Tyson, fost campion WBA, WBC şi IBF. Iron Mike s-a retras în 2005, după ce a fost învins de Kevin McBride.

Afla mai multe despre: mike tyson 

viewscnt
Articole similare