Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eden Hazard, moment de sinceritate: ”Au fost meciuri importante în care eu nu am răspuns”

Eden Hazard, moment de sinceritate: ”Au fost meciuri importante în care eu nu am răspuns”

Real Madrid

Comentarii

Eden Hazard a vorbit despre şansele pe care le are fosta sa echipă (n.r OSC Lille) să câştige titlul în Ligue 1.

Lille este aproape de un miracol în Ligue 1, iar Eden Hazard, fost jucător al formaţiei franceze a vorbit despre şansele grupării lui Galtier de a cuceri trofeul în faţa lui PSG.

Într-o avancronică a ultimei etape din Ligue 1, Hazard a vorbit despre trecutul său la Lille, dar şi despre prezent.

”Să ştii că şi la Lille, dar şi la Chelsea, la echipa naţională sau la Real Madrid, am avut meciuri importante, în care eu nu am răspuns corespunzător. Nu ascund asta. Este clar că jucătorii mari fac diferenţa în jocurile importante” a mărturisit belgianul, acuzat pentru prestaţiile modeste în tricoul Realului.

”Fotbalul nu mai este la fel ca cel de acum zece ani. Meciurile sunt mai închise astăzi. Iar pentru a câştiga un meci important, ai nevoie de o echipă puternic, dar şi de un jucător capabil să dezechilibreze individual meciul” a spus Hazard.

115 milioane de euro a plătit Real Madrid pentru Eden Hazard, care astăzi este cotat la doar 40 milioane de euro. Belgianul a marcat doar patru goluri în acest sezon şi a oferit o pasă decisivă. Presa spaniolă a criticat prestaţiile lui Hazard de la venirea la Madrid. Nu neapărat ca joc, ci mai ales pentru accidentările foarte dese suferite de starul belgian. Doar 532 de minute a bifat Hazard în actuala stagiune la Real Madrid. 

Afla mai multe despre: eden hazardreal madrid 

viewscnt
Articole similare