Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eden Hazard s-a săturat şi vrea să plece de la Real Madrid! La ce echipă îşi doreşte să ajungă belgianul

Eden Hazard s-a săturat şi vrea să plece de la Real Madrid! La ce echipă îşi doreşte să ajungă belgianul

Real Madrid

Comentarii

Eden Hazard (30 de ani) vrea înapoi la Chelsea. După doi ani de la transferul la Real Madrid, dovedit a fi un fiasco, belgianul s-a săturat şi vrea să plece de pe "Santiago Bernabeu".

Transferul lui Hazard a costat-o pe Real Madrid o sută de milioane de euro, dar belgianul nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor după ce a venit cu kilograme în plus la reunire şi apoi a avut o serie de accidentări. Se pare că Eden Hazard s-a săturat şi vrea să revină pe Stamford Bridge, de unde a fost cumpărat acum doi ani.

Potrivit El Chiringuito, belgianul îşi doreşte foarte mult să se întoarcă la Chelsea şi să-şi reintre în forma care l-a consacrat.

Adus ca un înlocuitor pentru Cristiano Ronaldo, Hazard a dezamăgit la Real Madrid. Fotbalistul a strâns doar 43 de meciuri, cinci goluri şi opt pase de gol în tricoul "albilor". În acest sezon a jucat 886 de minute în 21 de partide, timp în care a înscris de patru ori şi a livrat un assist.

  • 40 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Hazard în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: eden hazardplecarereal madridchelsea 

viewscnt
Articole similare