Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ederson nu mai vrea să fie portar! ”I-aş spune să-l scoată pe De Bruyne şi să joace cu mine. Nu s-ar schimba nimic!"

Ederson nu mai vrea să fie portar! ”I-aş spune să-l scoată pe De Bruyne şi să joace cu mine. Nu s-ar schimba nimic!"

Manchester City

Comentarii

Ederson a devenit unul dintre cei mai buni portari din lume.

În urmă cu 4 ani, Pep Guardiola l-a cerut cu insistenţă la Manchester City. Antrenorul ”cetăţenilor” îşi doreşte ca portarii săi să aibă un joc de picior bun, pentru a participa la construcţie. Astfel, Guardiola a renunţat la Joe Hart şi l-a introdus titular pe portarul brazilian în vârstă de 28 de ani. 

Lui Ederson i-a fost pus să vizioneze un videoclip de acum 15 ani, când portarul David James a fost introdus ca atacant, într-o partidă în care Manchester City se lupta pentru a obţine calificarea în Cupa UEFA. Brazilianul a fost amuzat când a văzut filmarea şi a spus că dacă în prezent s-ar întâmpla acelaşi lucru, ar vrea mai mult să evolueze în locul belgianului De Bruyne, la mijlocul terenului, unde ar putea juca cu uşurinţă, după cum el a precizat. 

”I-aş spune să-l scoată pe De Bruyne şi să joace cu mine. Nu s-ar schimba nimic!"

"Dacă ar fi să intru şi eu pe teren în felul acesta, nu mi-aş dori să fiu atacant. Aş prefera să joc la mijloc. În locul lui Kevin! Dacă aş putea să aleg, în cazul în care cineva mi-ar cere să joc în teren, i-aş spune să-l scoată pe De Bruyne şi să joace cu mine. Nu s-ar schimba nimic!", a spus în glumă portarul lui Manchester City.

Afla mai multe despre: manchester city-edeorson-premier league 

viewscnt
Articole similare