Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a ales! Cine va fi secundul lui la naţională

Edi Iordănescu a ales! Cine va fi secundul lui la naţională

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu a devenit selecţionerul României şi a decis cine va fi secundul său la echipa naţională.

După îndelungi căutări, Federaţia Română de Fotbal a găsit înlocuitor pentru Mirel Rădoi pentru postul de selecţioner al naţionalei României. Edi Iordănescu a fost alegerea FRF.

Edi Iordănescu nu a fost prima alegere a celor de la FRF. Federaţia a negociat cu Gică Hagi, Dan Petrescu, Răzvan Lucescu şi Ladislau Boloni, dar cei amintiţi anterior au refuzat posibilitatea de a prelua echipa naţională.

Fostul antrenor de la FCSB a decis că principalul lui colaborator va fi Ionel Gane, potrivit GSP. El a mai fost secund în mandatul lui Cosmin Contra, iar în urmă cu un an ocupa postul de antrenor principal la Dinamo. 

Până să îl aleagă pe Jerry Gane, Iordănescu i-a mai dorit pe Pintilii, Teja, Maftei şi Pancu, dar toate variantele au picat şi nu s-a putut concretiza nimic. 

Ce strategie are Edi Iordănescu în privinţa convocărilor la echipa naţională

”Am abordat subiectul ăsta (n.red. dacă va naturaliza jucători). Există posibilitatea asta, dar trebuie să îndeplinească o serie de condiţii. Nu am făcut o prioritate din asta, nu sunt prea multe variante pe piaţă. Foarte puţini spre deloc mai îndeplinesc aceste condiţii, dar îmi doresc să construim un nucleu de jucători pe care opinia publică să-i înveţe, să se obişnuiască cu ei.

Nu mai doresc căutări multe, îmi doresc o echipă competitivă, iar jucătorii să vină cu o altă competitivitate, energie, mentalitate, cu mult mai mult orgoliu pozitiv, cu ideea de a-şi reprezenta ţara cu mândrie”, a declarat Edi Iordănescu, la PRO X. 

Afla mai multe despre: iordănescu-gane-românia 

viewscnt
Articole similare