Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a cerut penalty la Camora: „A rămas fără şort!”. Propunere în direct înainte de play-off: „Îi ajutăm şi pe ei”

Edi Iordănescu a cerut penalty la Camora: „A rămas fără şort!”. Propunere în direct înainte de play-off: „Îi ajutăm şi pe ei”

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a remizat, pe teren propriu, cu CFR Cluj, scor 0-0, în ultima etapă a sezonului regulat din Liga I.

Înainte de play-off cele două echipe şi-au împărţit punctele.

Antrenorul clujenilor, Edi Iordănescu, a vorbit despre remiza echipei sale din deplasare.

„E 0-0 viu să zic aşa. Avem jucători suspendaţi. Deac, de exemplu, Vinicius, Itu azi dimineaţă. Pereira are probleme. COVID-ul ne-a lovit. Una peste alta, am muncit, ne-am organizat. Ştiam că întâlnim o Craiova bună, în formă. Un rezultat echitabil. Mi-a plăcut faptul că echipa a avut o atitudine corectă, disponibilitate la efort, agresivi. Suntem pe plus. 10 puncte recuperate faţă de Craiova şi 5 faţă de FCSB. Nu e uşor să recuperezi. Pentru mine e important să am tot lotul la dispoziţie”, a declarat Edi Iordănescu după partida din Bănie.

Propunere inedită

„Ce m-a supărat acuma seară a fost brigada neinspirată. Camora rămâne fără şort. Era penalty clar.. Reluările le-am văzut de multe ori chiar acum după meci. Dar eu vin şi propun ceva: ca o dată cu începerea play-off-ului să ne oprim din comentat arbitrajul, nimeni să nu mai zică nimic! Toţi să ne abţinem. Influenţăm prea mult, nu îi ajutăm”, a declarat antrenorul clujenilor.

Astfel că CFR Cluj termină sezonul regulat pe locul 2, cu 64 de puncte. În timp ce, Craiova este pe locul 3, cu 58 de puncte. Liderul clasamentului a rămas FCSB, cu 65 de puncte.

Câştigătoarea campionatului din ediţia trecută, CFR Cluj, respectiv a Cupei României, FCSB, îşi vor disputa Supercupa României, joi, la Ploieşti, de la ora 19:00. Întrebat despre Supercupa României, tehnicianul a mărturisit: „Îmi doresc al doilea trofeu. E important pentru moralul nostru, pentru suporteri. Voi vedea cum voi alege lotul pentru că sunt ceva probleme, ştiţi deja”.

Afla mai multe despre: cfr clujedi iordanescumario camora 

viewscnt
Articole similare