Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a confirmat că Omrani are ofertă şi din străinătate: ”E o pierdere mare dacă el va pleca!”

Edi Iordănescu a confirmat că Omrani are ofertă şi din străinătate: ”E o pierdere mare dacă el va pleca!”

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu spune că nu s-ar opune plecării lui Omrani, însă numai dacă un club achită o sumă de transfer destul de consistentă. Atacantul francez este dorit cu insistenţă de FCSB.

Omrani contestă semnătura pe contractul de prelungire cu CFR Cluj, iar Gigi Becali doreşte să-l transfere liber de contract. Până la o decizie definitivă, Omrani n-a plecat în cantonament cu CFR Cluj. Edi Iordănescu recunoaşte că este o situaţie complicată:

”Situaţia lui Omrani este un pic mai complexă, mi-e greu să vă dau foarte multe detalii. Am nevoie de toţi jucătorii din grupul care anul trecut a făcut această performanţă şi deja au plecat nişte jucători. Mi-aş dori să nu mai pierdem şi alţi jucători”, a spus antrenorul lui CFR Cluj.

Omrani este dorit şi de Dan Petrescu, în China, lucru confirmat şi de Edi Iordănescu. În schimb, nu ar dori să-l vadă la FCSB, deoarece este o contracandidată la titlu:

”Există ceva interes şi din partea respectivă (n.r. din China), din câte am înţeles. Eu niciodată nu m-am opus, indiferent unde m-am aflat, la o ofertă bună pentru club şi pentru jucător. E o pierdere mare dacă el va pleca, însă asta este, trebuie să punem în loc şi rapid. Poate să meargă la FCSB doar în condiţiile în care se plăteşte o sumă foarte importantă pe el. Nu cred că CFR - ca şi club şi eu - ca şi antrenor nu ne-am dori ca un jucător bun să plece la o contracandidată la titlu”, a mai spus Iordănescu jr.

Afla mai multe despre: bilel omranicfr clujfcsbedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare