Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a decis pe cine va chema în locul lui Mario Camora, accidentat în Dinamo-CFR Cluj

Edi Iordănescu a decis pe cine va chema în locul lui Mario Camora, accidentat în Dinamo-CFR Cluj
Comentarii

Fundaşul stânga al celor de la CFR Cluj, Mario Camora, s-a accidentat, duminică, în partida dintre Dinamo şi CFR Cluj, din etapa a 12-a din Superligă şi va rata convocarea la echipa naţională a României.

Potrivit informaţiilor oferite de prosport.ro, selecţionerul Edi Iordănescu ar fi ştiut că Mario Camora nu este 100% din punct de vedere fizic, însă spera să poată duce meciul cu Dinamo şi să fie recuperat în următoarele zile, până la duelurile cu Belarus şi Andorra.

Andrei Borza, în locul lui Mario Camora?

Sursa citată anunţă că în locul lui Mario Camora, Edi îl va chema pe la lot pe Andrei Borza, fundaşul de 17 ani al celor de la Rapid Bucureşti.

Edi ştia de problemele cu care se confruntă Camora, prezenţa lui a fost decisă în lotul final cu mari emoţii, pe ultima sută de metri. Pentru a acoperi orice situaţie, Iordănescu s-a asigurat că rapidistul Andrei Borza, convocat la naţionala de tineret, are deja procura făcută, căci este minor, şi în caz de nevoie va putea face parte din lotul seniorilor pentru deplasarea la Budapesta, pentru partida cu Belarus!”, anunţă o sursă din anturajul echipei naţionale.

Aşadar, Andrei Borza va avea ocazia de a debuta în tricoul echipei naţionale a României la meciurile cu Belarus şi Andorra. De asemenea, selecţionerul de la tineret, Daniel Pancu, va fi nevoit să caute un alt fundaş stânga în locul lui Andrei Borza, pentru partidele cu Finlanda şi Armenia din preliminariile EURO 2025.

S-a accidentat Mario Camora

În startul partidei Dinamo - CFR Cluj, Mario Camora a acuzat dureri şi a cerut de urgenţă intervenţia medicilor.

Aceştia nu au reuşit să-l ”repare”, aşa că italianul Andrea Mandorlini a fost nevoit să-l schimbe pe fotbalistul de origine portugheză.

Aşadar, în minutul 8 al jocului, Mario Camora a fost înlocuit cu tânărul Matei Ilie.

Afla mai multe despre: camoraborzaromaniaedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare