Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a dezvăluit că la CFR sunt datorii neplătite! Ce a spus după ce ardelenii nu i-ar fi achitat chiria pe mai multe luni

Edi Iordănescu a dezvăluit că la CFR sunt datorii neplătite! Ce a spus după ce ardelenii nu i-ar fi achitat chiria pe mai multe luni

CFR Cluj

Comentarii

Edi Iordănescu s-a despărţit de CFR Cluj, chiar dacă antrenorul a adus titlul în Gruia.

Edi Iordănescu a dezvăluit că la CFR sunt datorii neplătite. În urmă cu câteva zile, s-a scris că CFR-ul nu i-ar fi plătit chiria la casa unde locuia pe mai multe luni şi că jucătorii ar mai avea bani de primit de la clubul din Gruia.

Marţi, oficialul echipei, Marius Bilaşco, a declarat că CFR nu are datorii, dar miercuri, Iordănescu a recunoscut că la echipa ardeleană mai sunt bani de plătit şi a cerut ca jucătorii clubului să aibă prioritate. 

”E ultima oară când vreau să vorbesc despre perioada mea la CFR. Ce am avut de spus, am spus. Dacă au fost lucruri despre care nu am vorbit înseamnă că nu mi-am dorit să vorbesc mai mult, iar lumea trebuie să îmi respecte decizia. Acum CFR a plecat pe un drum nou, cu un antrenor nou, iar eu nu voi mai vorbi public despre trecut Atât pentru CFR cât şi pentru mine contează doar viitorul. 

Cum am mai spus, eu nu am plecat de la CFR pentru bani sau din cauza banilor. Sigur că sunt nişte datorii, inclusiv pentru băieţi. E important ca băieţii să aibă prioritate. Eu ştiu că oamenii de la club sunt de cuvânt şi vor rezolva toate problemele aşa cum au făcut-o mereu. E adevărat însă că m-am îngrijit mereu de problemele jucătorilor cât am fost la Cluj. Am făcut asta până în ultima clipă. Sunt sigur că CFR are un viitor frumos şi eu le ţin pumnii. Am trăit momente unice la Cluj şi nu o să auziţi cuvinte negative de la mine”, a declarat Iordănescu pentru ProSport.

La finalul sezonului, Iordănescu a decis să plece de la echipă, iar în locul său a fost numit Marius Şumudică. 

Afla mai multe despre: edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare