Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a dezvăluit mesajul pe care l-a transmis jucătorilor în vestiar: "Asta le-am spus! Altfel nu putem să facem nimic"

Edi Iordănescu a dezvăluit mesajul pe care l-a transmis jucătorilor în vestiar: "Asta le-am spus! Altfel nu putem să facem nimic"

CFR Cluj

Comentarii

Edward Iordănescu a vorbit despre noul sezon de Liga 1 şi echipele care-i pot pune probleme în noul sezon competiţional.

"Sunt multe formaţii în prima ligă care pot emite pretenţii şi chiar vreau să văd jocul lui Dinamo, meciul Astrei, echipe care pot produce surpriza. E prematur să vorbim de favorite la titlu, dar cu siguranţă cele care au fost sus sezonul trecut vor fi şi acum. După 4-5 etape pot avea o opinie mai clară şi cu siguranţă o să vorbesc despre şanse şi cum mi se par restul echipelor din Liga 1. Cel mai important e să ne focusăm doar pe ce avem noi de făcut, mesajul ăsta îl am şi către jucători, trebuie să ne facem treaba şi vom avea rezultate importante împreună”, a spus tehnicianul. 

LIVE VIDEO | CFR Cluj - Malmo, marţi, 19:00, Telekom Sport 1

"Să nu comparăm situaţia actuală cu cea din sezonul trecut. Atunci era un singur joc pe săptămână, acum avem în faţă şi un parcurs european. Este nevoie să avem variante la dispoziţie, să fim acoperiţi, iar fiecare jucător are datoria să se pregătească la cel mai înalt nivel, să dea randament maxim. Vara a fost foarte scurtă, calendarul a fost agresiv, timpul avut la dispoziţie a fost mult mai puţin decât îmi doream. Lucrurile au întârziat puţin, jucătorii au venit pe parcurs, iar atunci când eu voi considera că sunt bine-pregătiţi, fotbaliştii noi vor apărea mai devreme sau mai târziu în echipă", a mai declarat antrenorul.

LIVE VIDEO | CFR Cluj - Malmo, marţi, 19:00, Telekom Sport 1

"În Franţa nu am primit prea multe şanse, nu mi-a plăcut, am venit la CFR cu speranţa că voi juca mai mult, că vom apăra titlul câştigat sezonul trecut", a declarat Adam Lang. "Am venit cu gândul să facem performanţă, să mergem în grupele europene, să câştigăm titluri. Voi da tot ce am mai bun să mă impun în echipă, dar decizia aparţine lui Mister", a spus şi Andrei Radu.
 
 
 

Afla mai multe despre: cfr clujedi iordanescumesajjucatoridetalii 

viewscnt
Articole similare