Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a fost surprins de discuţia pe care a avut-o cu Gigi Becali: ”Am descoperit un om total schimbat!”

Edi Iordănescu a fost surprins de discuţia pe care a avut-o cu Gigi Becali: ”Am descoperit un om total schimbat!”

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu a bătut palma cu FCSB şi a dezvăluit cum au decurs negocierile cu patronul echipei, Gigi Becali.

Iordănescu s-a declarat uimit de comportamentul lui Becali şi a avut doar cuvinte de laudă: ”Am multe, multe, multe clauze în contract. V-am promis că sunt sincer, planul meu după ce am plecat de la CFR a fost să plec în străinătate, au fost discuţii în sesnsul ăsta şi o oportunitate foarte mare, o echipă angrenata în competitiile europene.

Am rămas ancorat ăn dorinta de a pleca in strainatate, daca tot nu a fost continuitate la CFR. Am spus că mi-am parcurs anumite etape in Romania si mi-am dorit sa plec afara. A venit aceasta 'chemare', am stat fata in fata cu patronul clubului.

„Am mers cu convingerea de 99% că nu va fi o colaborare”

Nu a fost prima dată, însă am găsit un om total schimbat în abordare şi idei. Recunosc şi sper să nu se supere pe mine, că atunci când am spus să ne întâlnim, am mers cu toată deschiderea pentru a discuta, dar am mers cu convingerea de 99% că nu va fi o colaborare, aşa cum nu a fost nici în trecut. Mai mult decât atât, am descoperit un om total schimbat în ceea ce înseamnă latura care pe mine mă interesează, cea profesională, rolul meu la echipă.

Eu şi avocaţii mei am construit contractul aşa cum ne-am dorit, iar ultimul cuvânt a fost al patronului”

Dacă în trecut am discutat mai mult, acum mi-a spus sa trec în contract toate clauzele necesare, lucru care s-a şi întâmplat. Eu şi avocaţii mei am construit contractul aşa cum ne-am dorit, iar ultimul cuvânt a fost al patronului, care a cerut să fie semnat contractul indiferent de ce este stipulat în el. Pentru asta îi mulţumesc, s-au schimbat nişte lucruri dacă sunt în faţa dumneavostră, chiar daca recunosc că am avut multe semne de întrebare, multe idei care mi-au mers în minte şi am încercat să întorc acest scenariu pe toate părţile, în momentul în care am spus da, am venit cu toată convingerea, cu toata energia necesară pentru a reuşi să facem lucrurile bune aici, să facem performanţă şi să construim o echipă de care suporterii şi conducerea să fie mândri.

Pentru asta trebuie muncă şi răbdare, dar suntem pregătiţi să facem acest lucru”, a spus Iordănescu.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare