Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a intervenit în duelul dintre Şumudică şi Porumboiu: "Îmi pare rău că ne-am ales cu o dispută. Îmi doresc să fie mai bun decât mine"

Edi Iordănescu a intervenit în duelul dintre Şumudică şi Porumboiu: "Îmi pare rău că ne-am ales cu o dispută. Îmi doresc să fie mai bun decât mine"

FCSB

Comentarii

Edward Iordănescu a avut o nouă intervenţie în privinţa lui Marius Şumudică, antrenor căruia i-a transmis un mesaj înainte de duelul din Liga 1.

Edi Iordănescu, despre Marius Şumudică: "Îmi pare rău că ne-am ales cu o dispută publică"

Marius Şumudică s-a arătat iritat de declaraţia făcută de Adrian Porumboiu. Antrenorul CFR-ului a ameninţat cu dezvăluirea unor mesaje din perioada în care a antrenat la Vaslui. În urmă cu câteva zile, Adrian Porumboiu a fost cel care a făcut o comparaţie între cei doi tehnicieni: „Iordănescu a fost de două ori la Vaslui. Dacă va face faţă presiunii, va reuşi. Este zece clase peste Şumudică. Eu ştiu să îi apreciez pentru că i-am avut pe amândoi în ogradă", a declarat, la ProX, fostul patron al lui FC Vaslui. 

Fiul fostului selecţioner a intervenit: "Nu m-am considerat niciodată superior unui alt antrenor coleg al meu. Nu mă consider nici mai deştept, nici mai prost, nici mai bine sau mai slab pregătit. Nu sunt într-o concurenţă cu cineva, decât cu mine însumi. Mereu lupta şi preocuparea mea a fost ca eu să progresez, să mă dezvolt profesional şi să fiu mai bun în fiecare zi. Îmi respect total colegii de meserie şi consider că România are antrenori foarte buni, iar Şumi este unul dintre ei. A câştigat trofee, a lucrat şi confirmat în străinătate şi îi cunosc pasiunea şi priceperea. 

Îmi pare rău că ne-am ales cu o dispută publică pe care nimeni nu a dorit-o. Îmi doresc ca Şumi să fie mai bun decât mine, iar eu să câştig la Cluj peste 2 etape!!!", a transmis noul antrenor de la FCSB pe Facebook. 

În cadrul conferinţei de la Berceni de joi, Iordănescu junior a fost întrebat dacă CFR Cluj l-a contactat pentru a reveni în Gruia: ”Nu ştiu despre ce vorba, nu s-a pus problema de aşa ceva. CFR a avut deja un comunicat de susţinere totală pentru Şumudică şi cred că este o atitudine profesionistă şi chiar dacă suntem pe... rapid se schimbă lucrurile în viaţă. Eram acum acolo, acum suntem inamici sporitvi. Ştiu că este un mediu foarte dificil, s-au facut performanţe, sunt aşteptări mari”, a declarat Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: edi iordanescumarius sumudicacfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare