Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a lămurit situaţia lui Fofana, jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB: "Nu s-a întâmplat ce s-a speculat în presă"

Edi Iordănescu a lămurit situaţia lui Fofana, jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB: "Nu s-a întâmplat ce s-a speculat în presă"

Superliga

Comentarii

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Edward Iordănescu, a lămurit situaţia mijlocaşului Boubacar Fofana, care nu a evoluat în ultimele meciuri pentru ardeleni.

Tehnicianul Gazului susţine că Fofana nu a fost implicat în niciun conflict cu colegii săi, aşa cum s-a vehiculat, el fiind scos din lot din alte motive. Edi Iordănescu a lăsat de înţeles că jucătorul nu s-a mai putut concentra, după ce a ratat transferul la FCSB.

"În primul rând, nu s-a întâmplat ce s-a speculat în presă, că ar fi avut vreun scandal cu un coleg de-al lui. Nu s-a pus problema. Îl veţi vedea în perioada următoare, probabilitatea foarte mare ca să-l vedeţi din nou. Aparţine clubului, este al nostru, este al echipei. Câteodată sunt lucruri pe care eu le decid şi mi le asum. Este un jucător extrem de important pentru noi, atunci când este 100% cu mintea şi cu sufletul prezent", a declarat Edi Iordănescu.

Chindia - Gaz Metan 1-1

Formaţia Gaz Metan Mediaş a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, sâmbătă, în deplasare, în compania echipe Chindia Târgovişte, în etapa a XIV-a a Ligii I.

Pentru Chindia a marcat Piţian '86, iar pentru Gaz Metan a înscris Buş '64.

Afla mai multe despre: edi 

viewscnt
Articole similare