Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a oferit prima reacţie despre grupa României de la EURO 2024: „Când eşti printre cei mai buni, nu e uşor!”

Edi Iordănescu a oferit prima reacţie despre grupa României de la EURO 2024: „Când eşti printre cei mai buni, nu e uşor!”
Comentarii

Edi Iordănescu a analizat grupa României de la EURO 2024.

Edi Iordănescu, prima reacţie despre grupa României de la EURO 2024: „Când eşti printre cei mai buni, nu e uşor!”

Edi Iordănescu are în continuare încredere în elevii săi şi le-a oferit un sfat preţios: Să se pregătească cât mai bine la echipele lor pentru turneul final din Germania.

Tricolorii vor întâlni Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B. În semifinalele play-off-ului B joacă Bosnia şi Herţegovina – Ucraina şi Israel – Islanda.

„Cel mai important este că suntem aici, ne vom baza pe munca noastră. De acum totul merge la următorul nivel, e o provocare pe care o îmbrăţişăm, când eşti printre cei mai buni, nu e uşor. Dacă nu credeam, nu eram aici. Trebuie să dea ce-i mai bun la cluburi, să fie pregătiţi”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit sport.ro.

EXCLUSIV | Reacţia lui Denis Alibec şi Denis Drăguş după ce au văzut grupa României de la EURO 2024

Denis Alibec şi Denis Drăguş au comentat grupa şi adversarii României după tragerea la sorţi. 

”E o grupă ok, zic eu, se putea mai rău. E o grupă din care ne putem califica. Trebuie să jucăm cum am făcut în calificări şi cu siguranţă avem şanse!”, a declarat Alibec.

”Exact ce îmi doream. Belgia speram din prima urnă, e exact scenariu la care mă gândeam. Avem mare încredere că putem să ieşim din grupe. Am retrăit momentele de la ultimele meciuri şi sunt încrezător că putem dărui o nouă vară frumoasă tuturor suporterilor români”, a declarat Drăguş. 

Afla mai multe despre: edi iordanescuechipa nationalaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare