Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a oferit ultimele detalii despre starea lui Florinel Coman! ”Este foarte atent cu procesul de recuperare!”

Edi Iordănescu a oferit ultimele detalii despre starea lui Florinel Coman! ”Este foarte atent cu procesul de recuperare!”

FCSB

Comentarii

Florinel Coman a fost operat şi va lipsi mai mult timp din echipa FCSB-ului.

Coman de abia revenise, dar s-a accidentat în meciul contra lui Sepsi, din etapa a şasea, scor 1-1. În acel meci, FCSB a plecat pe contraatac, Florinel Coman a fost ajuns din urmă de către Marius Ştefănescu, care l-a faultat pe şeptarul FCSB-ului şi a văzut cartonaşul galben. 

Iordănescu a dezvăluit că Florinel Coman a revenit din Anglia în ţară, după operaţie, iar acum, urmează perioada de recuperare. Coman ar putea reveni pe teren peste doua sau trei luni. 

”Este foarte atent cu procesul de recuperare!”

”A fost în Anglia s-a operat, doctorul l-a însoţit, a fost alături de el. La două zile distanţă s-a întors în ţară, e printre noi, aici, zi de zi vine la recuperare. Este foarte atent cu procesul ăsta de recuperare. L-am găsit cu mult entuziasm când am venit, era foarte încrezător. Mi-a spus nişte lucruri care m-au mişcat în sensul în care am simţit foarte multă motivaţie la el”, a dezvăluit Edi Iordănescu. 

FCSB şi Dinamo se vor înfrunta în marele derby al etapei cu numărul 8 din Liga 1, care va avea loc duminică, de la ora 21:00. Meciul va putea fi urmărit în direct pe Telekomsport 1 şi pe telekomsport.ro în format video-text.

Afla mai multe despre: fcsb-florinel coman-edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare