Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a pus capăt speculaţiilor privind trecerea la FCSB: "Pentru mine, acest subiect nu există!". Anunţ pentru fanii Mediaşului

Edi Iordănescu a pus capăt speculaţiilor privind trecerea la FCSB: "Pentru mine, acest subiect nu există!". Anunţ pentru fanii Mediaşului

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Edward Iordănescu, a mărturisit că subiectul trecerii la FCSB este unul închis pentru el, în acest moment dedicându-se în totalitate nu doar finalului de play-out, ci şi perioadei precompetiţionale care va urma.

"Pentru mine, subiectul ăsta nu există. Mai e o săptămână, îmi doresc să o duc la capăt bine. Sunt lucruri foarte bune aici care se întâmplă, în activitatea noastră, sunt lucruri pozitive. Rezultatele sunt foarte bune şi, ce mă bucură cel mai tare, aceste rezultate vin pe un fond de joc extrem de bun", a declarat Edi Iordănescu, la Telekom Sport.

Apoi, Edi Iordănescu a anunţat că Gaz Metan Mediaş se află în discuţii cu mai mulţi jucători, pentru prelungirea înţelegerilor.

"Nu vreau să îmi interpretaţi vorbele. Eu am spus că mai am un an contract. Legal, nu pot să negociez cu nimeni. Vreau să terminăm bine, vreau să câştigăm şi ultimul joc, dacă se poate să câştigăm şi playoutul. Deja eu lucrez la programul echipei pentru partea precompetiţională, lucrez la selecţie. Am început discuţiile de prelungire a unor contracte. Am început să targetăm deja şi să contactăm şi alţi jucători care sunt la final de contract. Pregătesc lucrurile pentru aici. Dacă, Doamne Fereşte, la final ne aşezăm, discutăm şi nu ne bazăm pe ceea ce eu consider că e necesar pentru a intra în playoff, şi ceea ce mi s-a promis în final, fiţi siguri că ne vom strânge mâna şi voi alege alt drum. Inclusiv, cum am spus, sunt dispus să aştept o perioadă dacă la momentul respectiv nu vor mai fi propuneri pentru mine. Sau va fi prea târziu să mă gândesc la alt proiect. Şi cu asta cred că am spus totul"

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Dunărea Călăraşi, într-un meci din etapa a 13-a a play-out-ului Ligii I. Golul a fost marcat de Yazalde Pinto, în minutul 87. În minutul 77, de la gazde a fost eliminat Gabriel Iancu.

"Cred că azi nu a câştigat Gazul, a câştigat fotbalul. Pentru că Gazul a fost echipa pozitivă în joc, care a jucat şi care, dacă urmăriţi jocul Gazului, vedeţi lucruri care se repetă. Asta înseamnă automatisme, înseamnă repere, înseamnă lucruri pe care băieţii, spre lauda lor, reuşesc să le transpună de la antrenament în joc. Echipa care totdeauna are iniţiativa, are posesia, are circulaţia mingei... la fel s-a întâmplat şi azi, aşa am reuşit să ne creem aşa multe ocazii", a mai spus Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: edi iordanescu 

viewscnt
Articole similare