Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a revenit din Spania nemulţumit. Mesaj direct pentru Ianis Hagi şi Raţiu: ”Sunt probleme. Trebuie să se impună”. Drăguşin şi Moldovan, felicitaţi

Edi Iordănescu a revenit din Spania nemulţumit. Mesaj direct pentru Ianis Hagi şi Raţiu: ”Sunt probleme. Trebuie să se impună”. Drăguşin şi Moldovan, felicitaţi

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul României, Edi Iordănescu (45 de ani), a revenit în ţară şi a tras concluziile după vizita în interes de serviciu pe care a efectuat-o în Spania.

Edi Iordănescu a efectuat o vizită în Spania, în perioada 11-21 ianuarie, pentru a-i vedea la lucru pe mai mulţi stranieri.

Luni, 21 ianuarie, a revenit în România şi a vorbit despre cele văzute, discutate şi analizate în periplul său prin ţara iberică.

Motive de nemulţumire pentru Edi Iordănescu. Ianis Hagi şi Raţiu, vizaţi. Ce a spus despre Drăguşin, Moldovan, Răzvan Marin şi Puşcaş

El urmărit cu mare atenţie situaţiile lui Ianis Hagi şi Andrei Raţiu, dar nu i-a putut vedea şi în meciuri oficiale, deoarece aceştia au fost rezerve neutilizate în partidele disputate de Alaves, respectiv Rayo, în etapa din La Liga.

Totodată, selecţionerul României a vorbit şi despre cele două mari transferuri ale internaţionalilor români din această iarnă: Radu Drăguşin la Tottenham şi Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid.

”Am fost după băieţii noştri. Am fost şi m-am concentrat şi am prioritizat acolo unde ştiu că sunt probleme. Jucători importanţi, care au dus greul campaniei, care au contribuit la calificarea României, băieţi la un nivel bun.

Din păcate, avem din ce în ce mai puţin la nivel bun, am sperat că se vor mişca lucruri. Sunt şi lucruri pozitive, dar şi câteva semne negative. Nu e ultima oară când mă deplasez când constat că sunt probleme.

Pentru băieţii noştri orice efort nu contează, orice pentru ei. Vin dezamăgit că cei doi nu au jucat, însă am încredere în ei, i-am asigurat de asta, le-am dat un mesaj de susţinere.

Sunt optimist pentru ei, mă gândesc şi la alţi jucători care nu traversează perioade faste, mă voi deplasa şi pentru ei. Cei pe care i-am vizitat sunt valoroşi, echilibraţi şi sper să-şi rezolve rapid problemele.

Trebuie să înţelegem, e un mesaj pentru toţi, dacă am terminat neînvinşi campania şi cu jucători care au avut mai puţine minute, la EURO ne va fi imposibil să performăm dacă nu avem meciuri în picioare. Dacă vrem să facem o figură frumoasă, ei trebuie să se impună acolo, să lupte mai mult. 

Sunt foarte mândru de cei doi jucători transferaţi, îmi doresc mai mulţi. Sunt bucuros că George Puşcaş a acceptat să schimbe pentru cinci luni şi e un European în faţă şi avea nevoie de asta. Răzvan Marin a început titular, a schimbat antrenorul şi m-am liniştit în privinţa lui.

La Moldovan să dea Dumnezeu să fie oficial. Chiar am fost la Ateletico Madrid cu Real Madrid şi m-am bucurat de informaţiile de la faţa locului.

Cei doi, în frunte cu Radu, care a făcut prima mişcare şi nu e nicio surpriză, dar are nevoie de susţinere şi încredere să se impună. Ei să fie exemple", a declarat Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: edi iordanescuromaniala ligaspaniastranieriechipa nationalaiansi hagiandrei ratiu 

viewscnt
Articole similare